Tarieven

De tarieven voor Sportoase zijn opgedeeld in:

- Instap

Deze betaal je éénmalig (zolang jouw lidmaatschap ononderbroken loopt of na afspraak met onze lokale verantwoordelijke in functie van een tijdelijke training of een onvoorziene onderbreking). Hierin zit het lidmaatschap, begeleiding* en de lidkaart. Je krijgt ook steeds een gratis sporttas cadeau!

* Bij de aankoop van je eerste fitness-abonnement, maak je in de fitness onmiddellijk een afspraak om jouw persoonlijk fitnessprogramma vast te leggen. Wat deze test juist inhoudt, kan je vrijblijvend opvragen bij een van de fitnessinstructeurs.

- Maandbedrag

De tarieven zijn volledig afhankelijk van jouw wensen, doelen en onze eventuele promoties. We vragen je dan ook even binnen te springen in een fitness van jouw keuze, één van onze coaches bekijkt graag welke formule jouw het meeste voodeel biedt!

- Kennismakingskaart

Wil je eerst proeven van al wat Sportoase te bieden heeft? Dan kan je eenmalig de kennismakingskaart aankopen aan slecht €20!
Deze kaart bevat 4 proefbeurtjes waarmee je groepslessen kan volgen, zwemmen of kan komen fitnessen!
Wanneer je kennismakingskaart leeg is en je beslist een abonnement te nemen, ontvang je bovendien €20 korting op de instapkosten!

Sporttas button