Aqualessen

Aqualessen zijn groepslessen op muziek waarbij de weerstand van het water gebruikt wordt zowel voor spierversterkende als voor cardiovasculaire (conditie) oefeningen. In de lessen wordt gewerkt met drijvende en niet-drijvende materialen zoals: halters, handschoenen, aquabelts,...

Aquafit

Een les op muziek in ondiep water. Door gebruik te maken van halters, noodles, gloves,... die spierverstevigend werken en waardoor je het resultaat snel zal merken!

Aquazumba

De nieuwste trend onder de aqualessen!! Op Latijns-Amerikaanse muziek "dansen" we in het water. Een unieke ervaring en fun gegarandeerd.

Aquasenior

Een aqua-fit-les: spierverstevigend en in ondiep water. De oefeningen zijn qua niveau en intensiteit aangepast aan een iets ouder publiek.

Zwangerschapszwemmen

Als je zwanger bent, is het heerlijk om in het water te bewegen. Enerzijds worden aangepaste oefeningen gegeven, anderzijds wordt het water ook voor ontspanning en relaxatie gebruikt. Je kan op elk moment tijdens je zwangerschap starten.

Meer in deze categorie: « Dansschool Uurroosters »

Sportoase Running Team

sportoase runningWekelijks worden gezamenlijke loopsessies georganiseerd met het running team. Occasioneel kan hier een bekende loper/triatleet aan deelnemen ter promotie van deze trainingen en voor extra motivatie! Het doel is om jaarlijks aan enkele loopevents deel te nemen met de verschillende Sportoase running teams.

Meer info

Sportoase Cycling Team

sportoase cyclingWekelijks een gezamenlijke trainingsrit rijden met het Sportoase cycling team. Occasioneel zal een bekende wielrenner deelnemen ter promotie en extra motivatie! Onze trainingen hebben als doel om jaarlijks aan een aantal fietsevents deel te nemen met de verschillende Sportoase cycling teams.

Meer info

Partners

Onze sportieve partners

Sportoase werkt nauw samen met tal van bekende sportclubs en sportverenigingen. Deze samenwerking draagt bij tot de algemene professionalisering van alle partners.

Meer info

Business & Events

Vergader, feest en sport

Sportoase Business & Events is een vergadercentrum, een feestcentrum en een sportcentrum voor bedrijven en particulieren verspreid over onze complexen in gans België.

Meer info

Een groen Sportoase

Optimaal energiegebruik

De Sportoase vestigingen streven naar een optimaal gebruik van energie en trachten energie te besparen door alternatieve systemen in te schakelen waar mogelijk.

Meer info