Squash & klimmuur

Squash

Kom je eens goed uitleven op één van onze squashbanen!

Reservaties:

Reserveren kan op het algemene nummer (Tel.: 016/740.740).

Tarieven:

  • Individueel ticket: € 7,5 (prijs per 1/2 uur per terrein)
  • 10-beurtenkaart (*): € 65
  • Huur squashracket: € 2

Studenten ontvangen 20% korting!

 

(*) Men krijgt met deze beurtenkaart ook toegang tot de klimmuur.

(*) De beurtenkaart voor klimmen en squash is 4 maanden geldig.

Klimmuur

Op onze klimmuur beleef je onvergetelijke momenten op angstaanjagende hoogtes. Overwin je (hoogte)vrees, en bereik de top!

De klimmuur is 15m hoog, 20m breed, en heeft 12 touwen met telkens 4 à 5 routes per touw. Voldoende dus om je goed uit te leven!

Sportoase Philipssite beschikt ook over een boulderruimte, ideaal om maximale kracht te trainen.

Kom hier meer te weten over:

Sportoase Running Team

sportoase runningWekelijks worden gezamenlijke loopsessies georganiseerd met het running team. Occasioneel kan hier een bekende loper/triatleet aan deelnemen ter promotie van deze trainingen en voor extra motivatie! Het doel is om jaarlijks aan enkele loopevents deel te nemen met de verschillende Sportoase running teams.

Meer info

Sportoase Cycling Team

sportoase cyclingWekelijks een gezamenlijke trainingsrit rijden met het Sportoase cycling team. Occasioneel zal een bekende wielrenner deelnemen ter promotie en extra motivatie! Onze trainingen hebben als doel om jaarlijks aan een aantal fietsevents deel te nemen met de verschillende Sportoase cycling teams.

Meer info

Partners

Onze sportieve partners

Sportoase werkt nauw samen met tal van bekende sportclubs en sportverenigingen. Deze samenwerking draagt bij tot de algemene professionalisering van alle partners.

Meer info

Business & Events

Vergader, feest en sport

Sportoase Business & Events is een vergadercentrum, een feestcentrum en een sportcentrum voor bedrijven en particulieren verspreid over onze complexen in gans België.

Meer info

Een groen Sportoase

Optimaal energiegebruik

De Sportoase vestigingen streven naar een optimaal gebruik van energie en trachten energie te besparen door alternatieve systemen in te schakelen waar mogelijk.

Meer info