Nieuw gezondheidsparadijs Groot Schijn zoekt topteam

Op zoek naar een job binnen een sportieve omgeving? En dat in het nieuwste en modernste sportcentrum van België? Grijp dan nu je kans, want voor ons nieuwste gezondheidsparadijs zijn we nog op zoek naar een topteam van medewerkers! 

 

De opening van Sportoase Groot Schijn nadert met rasse schreden. De werken aan het nieuwe gezondheidsparadijs schieten dan ook goed op, maar het grootste sportcentra van het land mist nog iets om het helemaal compleet te maken. En mogelijks ben jij dat mankerende element. Sportoase Groot Schijn is namelijk nog op zoek naar een topteam van medewerkers. Benieuwd welke rol jij daar zoal in kan vervullen? Check dan gauw onze openstaande vacatures! 

Ben je op zoek naar je eerste job of een nieuwe uitdaging? Sportoase vormt als werkgever een thuis voor zeer diverse profielen, voor zowel halftijdse als voltijdse jobs. Grijp gewoon je kans en hopelijk zien we je snel!

Ontdek onze vacatures:

 

INKIJK GROOT SCHIJN

Benieuwd hoe jouw nieuwe gezondheidsparadijs er zal uitzien? Krijg een inkijk in Groot Schijn met onderstaande eerste beelden. 

 

Meer info over Sportoase Groot Schijn vind je hier terug. 

jobs


Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen