Business & Events

Een partnership met Sportoase
zet jouw bedrijf in beweging

Aqua-sports

Healthy Company

Investeren in de gezondheid van medewerkers, is investeren in een gezond bedrijf, want vitale medewerkers zorgen voor een verhoogde efficiëntie van jouw onderneming!

Met Healthy Company by Sportoase ondersteunen we jouw organisatie met een heleboel voordelen op vlak van sport en gezondheid.

Laat jouw medewerkers genieten van een exclusieve korting op hun sportabonnement, of zet hen in beweging met persoonlijke en op maat gemaakte workshops en transformeer jouw bedrijf in een Healthy Company. 
 
 
Vraag hier je korting als bedrijf aan
Events

Meeting & Events

Bij het Sportoase Business Center kan je als bedrijf, maar ook als particulier, terecht voor een brede waaier aan activiteiten op maat. Je kan het zo gek niet bedenken of Sportoase werkt het voor je uit!

  • Bedrijfsevenementen: feesten, recepties, vergaderingen, workshops,...
  • Plenaire bijeenkomsten: congressen, seminaries ,...
  • Familiefeesten: huwelijksfeesten, verjaardagen, babyborrels,...
  • Sportieve activiteiten: teambuildings, (bedrijfs)sportdagen,...

Meer info op onze eventwebsite 

Vraag hier je vrijblijvende offerte aan
Spinning Trailer

Spinning On Tour

Met de Sportoase spinning trailer kan je waar en wanneer je maar wil genieten van een unieke fietservaring met al je collega's. Van teambuildings, events tot sportieve middagpauzes op het binnenplein van jouw organisatie, met ons mobiele cyclingplatform geniet je altijd en overal van een geweldige activiteit.

  • Op locatie naar keuze
  • 15 topfietsen van Technogym
  • Professionele begeleiding
  • Unieke activiteit om teamgeest te versterken

 

 

Meer informatie omtrent de Spinning Trailer
Aqua-sports

Teambuildings

Teamwork makes the dream work, vanuit die opzet vormt Sportoase niet alleen de ideale locatie voor jouw teambuilding, maar ook voor jouw dreambuilding.

Onze multifunctionele sportcomplexen hebben letterlijk alles in huis om van jouw teamevent een geweldige dag te maken. Met verschillende topfaciliteiten in het water, op het ijs of hoog op de klimmuur. Voor elk wat wils! 

Wil je eerst vergaderen met aansluitend leuke activiteit ? Of wil je genieten van een heerlijke lunch tijdens je teambuilding ? Sportoase denkt met je mee en zorgt voor een programma op maat. 

 

Ontdek hier het volledige aanbod
Aqua-sports

Groepslessen op jouw bedrijf

Wil je een yoga-sessie organiseren bij jouw bedrijf? Of toch eerder een stevige BBB? Sportoase biedt je een ruim en "up-to-date" assortiment groepslessen op locatie, die elk op hun eigen manier de spieren verstevigen en de conditie verbeteren.

Vraag jouw sportsessie aan met een professionele Sportoase-coach en geniet samen met je collega’s van sport en beweging op de werkvloer!

 

 

Vraag hier je vrijblijvende offerte aan
Aqua-sports

360° Advertising

Worden onze bezoekers jouw toekomstige klanten? Het kan! 

Wil jij een bereik van maar liefst 4 miljoen bezoekers per jaar? Ben je op zoek naar een nieuwe en originele manier om jouw communicatie bij de juiste doelgroep te krijgen? Dan ben je bij Sportoase helemaal op de juiste plek! 

Wil je lokaal adverteren of een grote nationale campagne voeren over alle onze sites heen, alles is mogelijk! Samen met jou maken we een campagne op maat. Adverteren op de website, een plaats op een van onze vele schermen in de sites of een mooi verhaal in ons halfjaarlijks magazine, er zijn tal van mogelijkheden. 

Info & tarieven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor alle mogelijkheden

Deze bedrijven gingen je voor:

Business & Events

Kies je Sportoase site voor meer details:


Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties voor bedrijven

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang onze maandelijkse B2B nieuwsbrief!