Spinning Trailer by Sportoase

Met Sportoase Spinning On Tour kan je waar en wanneer je maar wil genieten van een unieke fietservaring met al je collega's. Van teambuildings, events tot sportieve middagpauzes op het binnenplein van jouw organisatie, met ons mobiele cyclingplatform geniet je altijd en overal van een geweldige activiteit.

✔ Een spinningsessie op jouw bedrijf
✔ Jouw (corporate) event of teambuilding
✔ Braderijen of andere lokale evenementen
✔ Jouw sportclub of organisatie 

Sportoase Spinning On Tour

✔ 15 hypermoderne spinningfietsen

De Sportoase Spinningtrailer biedt plaats voor 15 spinningfietsen van absolute topkwaliteit. Onze Technogym-bikes zijn voorzien van de allerlaatste technische snufjes die garant staan voor een unieke fietservaring voor zowel professionals als voor beginnende fietsers. 

✔ Op eender welke locatie met stroomvoorziening

Of je nu wil fietsen op het binnenplein van jouw onderneming, of op een exclusieve locatie met een prachtig vergezicht, dankzij Sportoase Spinning On Tour kan het allemaal. Ons mobiele cyclingplatform kan op elke locatie met stroomvoorziening geïnstalleerd worden en biedt zo een garantie op een unieke sportieve ervaring. (Minimale oppervlakte 15x10m)

✔ Enthousiaste & ervaren cyclingcoach

Met Sportoase Spinning On Tour geniet je niet alleen van een unieke scenery, maar ook van op en top professionele begeleiding van onze cyclingcoaches.

✔ Versterk de teamgeest en gezondheid van jouw bedrijf

Sportoase zet jouw bedrijf meer dan ooit in beweging. Dit uniek concept zorgt voor gezonde medewerkers die efficiënter worden, minder snel ziek worden en algemeen gelukkiger zijn. Ze kunnen sporten tijdens het werken en een fantastische beleving als deze geeft een absolute boost aan de teamgeest! 


Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen