Fitness - Sportoase Healthclub

Sportoase Healthclub, het winnende fitness concept!

De titel doet het reeds vermoeden, jouw gezondheid staat centraal in onze Sportoase Healthclub.
Topcoaching en persoonlijke begeleiding op basis van jouw gezondheidsdoel maken van deze fitness meer dan alleen een fitnessruimte met toestellen.

 

Sportoase fitness: 1 prijs, 1.000 voordelen!
Al deze voordelen zijn steeds inbegrepen in jouw abonnement!

 

  • Uitgebreide gezondheidsanalyse, die jouw gehele lichaamssamenstelling in kaart brengt, zo meten we onder andere je conditie, vet en vetvrije-massa, spiermassa, belasting op je spieren etc. Deze gezondheidsanalyse treedt bij tot de opmaak van een trainingschema dat helemaal op jouw lichaam is samengesteld en zo de basis vormt voor jouw unieke traject bij Sportoase. Deze doorgedreven analyse zorgt ervoor dat  je meteen een stap dichter bij je persoonlijke gezondheidsdoel bent. Meer weten over de Multiscan- gezondheidsanalyse? Klik hier
  • Jouw gezondheid staat centraal.
  • Op maat gemaakt programma op basis van jouw doel en lichaamsanalyse, waardoor je op de meest efficiënte manier je doel kan bereiken.
  • Persoonlijk advies tijdens de fitnesstraining: er is altijd een persoonlijke coach aanwezig in de fitnessruimte. Die helpt je bij het trainen en zorgt ervoor dat je op een correcte manier de oefeningen in jouw programma uitvoert. Zo krijg je sneller resultaat en voorkom je eventuele  blessures.
  • Doorgedreven opvolging en begeleiding van jouw hele 'health-traject' (6 wekelijks): Dankzij een innovatief online en offline opvolgsysteem sta je steeds in contact met je coach. Hij of zij volgt jou in het gehele traject en zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft om je doel te bereiken.
  • Voedingsadvies, naast bewegingsadvies zijn onze coaches ook kenners als het gaat over voeding. Met een aantal concrete voedingstips die passen binnen jouw persoonlijke lichaamssamenstelling en doel, kan je meteen heel gericht aan de slag.
  • Hoogopgeleide coaches met een hart voor sport
  • Grote variatie in toestellen, waardoor verveling niet snel zal toeslaan, er is voldoende variatie  zodat je bij een aanpassing van je programma ook nieuwe toestellen ontdekt.
  • Duurzame energieopwekking door jouw sportprestaties. Zo wordt bv elke loopsessie op de loopband omgezet in energie die opnieuw in het gebouw gerecupereerd wordt.
  • 362 dagen per jaar geopend

We dragen gezondheid hoog in het vaandel. Want een gezonde geest bevindt zich in een gezond lichaam!

Helemaal overtuigd? Breng ons zeker een bezoekje voor een vrijblijvende rondleiding.Beslis je om in te schrijven? Dan krijg je nog een leuke sporttas cadeau!

Mogen we je alvast uitdagen met onze #SportoaseWorkoutOfTheMonth?! 

Wens je een vrijblijvende rondleiding in onze fitness?
Klik hier!

2016_intern_reglement_fitness.pdf Fitness_AlgemeneVoorwaarden.pdf

Wist je dat...

Al de Sportoase-leden genieten van een permanente evaluatie? Bij de start van jouw Sportoase Journey doen we een medische screening en werken we een volwaardig programma op jouw maat uit!

Op geregelde basis evalueren we samen jouw vooruitgang!

 

Nog geen lid?

Een vrijblijvende en kosteloze rondleiding in jouw toekomstige fitness?
Dat kan!


Bovendien ontvangen al onze leden een leuke sporttas cadeau!

Fitnessen

Kies je Sportoase site voor meer details: