All-in is onze basis

De meerwaarde van onze fitness

BASIS

Wat je zowel bij ons als bij de concurrentie kan verwachten

Professionele toestellen

Ruime openingsuren

Sporttas bij afsluiten abonnement

MEER DAN DE BASIS

Waarin wij het verschil maken ten opzichte van de concurrentie

Zwembad en sauna inbegrepen bij elk jaarabonnement

Complete lichaams- en gezondheidsanalyse met Healthscan

Professionele begeleiding door gediplomeerde topcoaches

Op maat gemaakt trainingsschema op basis van jouw doelstelllingen

Onze formules

Ontdek hoe wij jou willen helpen bij een gezondere levensstijl

Healthclub


Healthclub

Bij al onze Healthclub-abonnementsformules geniet je van sport en beweging op de meest moderne toestellen en onder begeleiding van gediplomeerde topcoaches. Krijg bij afsluit van je abonnement een gratis sporttas en geniet bij een jaarabonnement fitness ook van gratis toegang tot het zwembad.

Ontdek onze tarieven

Aqua + Groepslessen


Aqua + Groepslessen

De plezantste manier om werk te maken van jouw gezondheid, dat is misschien wel via ons Aqua + Groepslessen-abonnement. In deze formule combineer je alle voordelen van het zwembad met die van onze groepslessen, voor extra sport- en beweegplezier, zowel in als uit het water.

Ontdek onze tarieven

Healthy Youth


Healthy Youth

Ben je tussen de 16 en 23 jaar oud en ben je op zoek naar een manier om budget friendly je spieren te versterken of je lichaam te verstevigen? Dan is ons Healthy Youth-pakket echt iets voor jou! Voor slechts 25 euro per maand geniet je van zowel onbeperkte toegang tot fitness, zwembad en sauna!

Ontdek onze tarieven

Healthy Plus


Healthy Plus

Voeg sport, ontspanning en gezelligheid bij elkaar en je krijgt Healthy Plus. Met ons nieuwste bewegingspakket voor 55-plussers willen we doelgericht en efficiënt werk maken van jouw gezondheid en dat in een aangename en gezellige sfeer.

Ontdek onze tarieven

Image

Maak kennis met alle voordelen
en boek jouw gratis dagpas

Start nu al met fitter en gezonder worden en boek jouw gratis dagpas. Kom zo vrijblijvend kennismaken met alle voordelen van sporten onder professionele begeleiding en vind zo de beweegformule die perfect op jouw maat past!

4 miljoen bezoekers kiezen voor Sportoase om aan hun gezondheid te werken. En jij?

Onze goede en veilige werking wordt niet enkel bevestigd door overheidsinstanties of keuringsmaatschappijen, maar ook door jullie. Jaarlijks verwelkomen we zo maar liefst 4 miljoen enthousiaste bezoekers die voor Sportoase kiezen om in alle veiligheid aan hun gezondheid te komen werken.

Image

De Sportoase Journey

Jouw weg naar een gezondere levensstijl

Image

Kennismaking met Sportoase

Tijdens je vrijblijvende kennismakingsgesprek krijg je een rondleiding van één van onze gediplomeerde coaches doorheen jouw Sportoase. Daarin overloopt hij met jou alle abonnementsopties die op jouw maat kunnen passen en krijg je al een korte introductie over onze gezondheidsfaciliteiten. 

 

Duurtijd: 30 minuten

Persoonlijke lichaamsanalyse

Op je eerste dag als kersvers lid bij Sportoase, maken we een grondige analyse van jouw lichaam en conditie. We meten en wegen je tot in het kleinste detail en bezorgen je zo een uitgebreid rapport van alle sterktes en zwaktes van je lichaam. Op basis van deze resultaten, maakt onze coach een persoonlijk trainingsschema op op jouw maat. 


Duurtijd: 60 minuten

Start met werken aan je gezondheid

Nadat onze coach je schema heeft geïmplementeerd in ons systeem, kan je makkelijk en snel aan je training beginnen. Onze toestellen stellen zich automatisch af op jouw hoogte en moeilijkheidsgraad voor extra trainingscomfort en efficiëntie. Heb je toch nog vragen tijdens je workout? Dan is er altijd een personal coach op de vloer aanwezig om jou bij te staan!

Duurtijd: 60 minuten

Meet en analyseer je evolutie iedere 6 weken

De start van je eerste training, betekent ook de start van een 6 weken durende gezondheidscyclus, waarin je na elke trainingsperiode van 6 weken opnieuw een afspraak hebt met onze coach voor een persoonlijke gezondheidsanalyse. Daarin analyseren we je vooruitgang zwart op wit en stellen we je schema en de zwaarte van je toestellen bij waar nodig.

Duurtijd: 60 minuten

Onze tarieven

Image
*Bekijk zeker ook onze maandelijkse promoties en start zo extra voordelig met sporten bij Sportoase aan een verlaagde instapkost.

Instap

Deze betaal je éénmalig (zolang jouw lidmaatschap ononderbroken loopt of na afspraak met onze lokale verantwoordelijke in functie van een tijdelijke training of een onvoorziene onderbreking). Hierin zit het lidmaatschap, begeleiding en de lidkaart. Je krijgt ook steeds een mooie sporttas cadeau!

 

Maandbedrag

De tarieven zijn volledig afhankelijk van jouw wensen, doelen en onze eventuele promoties. We vragen je dan ook even binnen te springen in een fitness van jouw keuze, één van onze coaches bekijkt graag welke formule jouw het meeste voordeel biedt!

Kennismakingskaart

Wil je eerst proeven van al wat Sportoase te bieden heeft? Dan kan je éénmalig een kennismakingskaart aankopen voor slechts €20! Deze kaart bevat 4 proefbeurten waarmee je groepslessen kan volgen, zwemmen of kan komen fitnessen!

Voorwaarden

Beurtenkaarten en abonnement zijn persoonlijk en vooral bedoeld als extra tegemoetkoming voor trouwe klanten. Hierdoor zijn ze onderhevig aan een geldigheidstermijn, afhankelijk van het type en de inhoud. De gezinskaart geeft recht op 20 beurten voor gezinsleden op eenzelfde domicilie. Een 10-beurtenkaart groepslessen is 4 maanden geldig. 

Niet meer in de mogelijkheid te sporten? Overmacht kan steeds voorkomen. bespreek uw situatie met jouw fitness-coach en we bekijken graag wat wij voor jou kunnen doen!

Nog meer info en voordelen over onze Healthclub

Ontdek al onze extra's

Meet the coaches

Maak kennis met onze gediplomeerde topcoaches

Youth Fitness

Ons exclusieve trainingsprogramma
van 12 t.e.m. 15 jaar

Healthscan

Zo analyseren we jouw gezondheid
van A tot Z

Small group training

Train onder begeleiding
in kleine groep

Waarom we uniek zijn in wat we doen

fitness en zwemmen
in 1 abonnement

veilige sportomgeving
dankzij AIR-systeem

versterking van
gezondheid & immuniteit