Aanbod aqualessen

Aqualessen zijn groepslessen op muziek waarbij de weerstand van het water gebruikt wordt zowel voor spierversterkende als voor cardiovasculaire (conditie) oefeningen.
In de lessen wordt gewerkt met drijvende en niet-drijvende materialen zoals: halters, handschoenen, aquabelts,...

 

Aquafit

Een les op muziek in ondiep water. Door gebruik te maken van halters, noodles, gloves,... die spierverstevigend werken en waardoor je het resultaat snel zal merken!

Leuven - Brasschaat/Schoten - Antwerpen - Knokke-Heist - Rotselaar - Beringen - Hoogstraten - Halle - Oudenaarde - Lanaken

Aquazumba

De nieuwste trend onder de aqualessen!! Op Latijns-Amerikaanse muziek "dansen" we in het water. Een unieke ervaring en fun gegarandeerd.

Leuven - Brasschaat/Schoten - Rotselaar - Champ-de-la-Lune - Beringen - Halle

Aquastep

Een steples heeft als doel je conditie te verbeteren. Op vlotte muziek wordt een choreografie ingestudeerd. Omdat deze les in het water doorgaat verlagen we de belasting op gewrichten, maar verhogen we de weerstand!

Beringen

Aquabalance

Wil jij deelnemen aan een super leuke, uitdagende en gezellige les waarbij je ongemerkt spieren traint waarvan je niet eens weet dat je ze hebt? Wil jij werken aan je core stablility en je houding en balans verbeteren? Dan is Aquabalance de les voor jou! Bij Aquabalance wordt les gegeven op een drijvende mat. Op deze mat voer je oefeningen uit terwijl je continue bezig bent je balans te houden op de bewegende mat. De bewegingen van de mat op het water zorgen voor de extra intensiteit en een training die niet te vergelijken is met welke andere training dan ook!

Brasschaat/Schoten - Beringen - Lanaken

Aquagym

Het is absoluut geen zwemles maar een leuke, spierversterkende les die gebruikt maakt van de eigenschappen van water. De instructeur zal de oefeningen vlot aan elkaar rijgen door middel van muziek en de groepsinteractie. Bovendien is het een les die door iedereen kan en mag gevolgd worden doordat het drijfvermogen van het water de impact op de spieren en gewrichten bijna volledig wegneemt.

Tongeren - Champ-de-la-Lune

Aquaboxing

Gecontroleerde bokstechnieken in het water met leuke muziek en herhalende bewegingen. Aquaboxing: waar water je tegenstander wordt!

Tongeren

Aquasenior

Een aqua-fit-les: spierverstevigend en in ondiep water. De oefeningen zijn qua niveau en intensiteit aangepast aan een iets ouder publiek.

Leuven - Tongeren - Antwerpen - Knokke-Heist - Rotselaar - Champ-de-la-Lune - Beringen - Hoogstraten - Oudenaarde - Lanaken

Zwangerschapszwemmen

Als je zwanger bent, is het heerlijk om in het water te bewegen. Enerzijds worden aangepaste oefeningen gegeven, anderzijds wordt het water ook voor ontspanning en relaxatie gebruikt. Je kan op elk moment tijdens je zwangerschap starten.

Leuven - Brasschaat/Schoten - Tongeren - Antwerpen - Champ-de-la-Lune - Beringen - Hoogstraten - Oudenaarde - Lanaken