Inschrijven voor de 10 Miles met Sportoase? Dit zijn alle voordelen!

OPGELET! De inschrijvingen voor de AG Antwerp 10 Miles via Sportoase zijn afgesloten.
Weldra ontvangen alle mensen die zich via ons hebben ingeschreven extra info over hun deelname.
Bij eventuele vragen kan je altijd contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  

Zondag 24 april is het weer zover, dan lopen we met z'n allen dwars door Antwerpen met de AG Antwerp 10 Miles. Doe mee in alle luxe en comfort aan 's lands grootste loopevent met Sportoase, want ook dit jaar zetten we weer onze tenten op om jou te voorzien van een onvergetelijk sportief avontuur. Kom fitter dan ooit aan de start, dankzij onze voorbereidende bewegingssessies van Antwerpen Loopt, onder begeleiding van onze enthousiaste ambassadrice Sofie Goos. 

Tarieven AG Antwerp 10 Miles

Jouw deelname met Sportoase

10 Miles

Short run (6,8 km)

Kids run (1,8 km)

36 euro

22 euro

10 euro

Tarieven AG Antwerp 10 Miles

Jouw deelname met Sportoase

10 Miles

36 euro

Short run (6,8 km)

22 euro

Kids run (1,8 km)

10 euro

Geniet zorgeloos van je deelname met Sportoase

Wij zorgen onder andere voor...

Wij schrijven je in en halen je nummer op

We voorzien een tent vlakbij start en finish

We zorgen voor een opbergplaats voor je sporttas

We voorzien je van gezonde voeding voor en na de wedstrijd

Stramme spieren masseren we weer los na de wedstrijd

We voorzien eigen toiletten aan onze tent

We stuwen je vooruit met onze geweldige groepssfeer

En zorgen voor een onvergetelijke beleving met nog tal van andere extra's

Sportoase, Antwerp 10 Miles, Foodmaker

Geniet van een lekkere en gezonde maaltijd van Foodmaker in onze tent

Deelnemen aan de AG Antwerp 10 Miles met Sportoase, dat is een unieke totaalervaring. Van een looptocht zonder zorgen, tot een massage en lekkere en gezonde maaltijd achteraf. In onze Sportoase-tent kan je dit jaar namelijk genieten van een heleboel gerechten die niet alleen heerlijk smaken, maar ook actief bijdragen aan je herstel. 

Stoom jezelf klaar voor de 10 Miles met Antwerpen Loopt

Image

Vanaf 27 februari gaan we er weer samen tegenaan met Antwerpen Loopt. Samen met onze professionele loopcoaches en aanstekelijke ambassadeur Sofie Goos, zetten we iedereen aan het lopen. Van jong tot oud, van beginnende loper tot hardlopers pur sang, kortom iedereen is welkom! Maak samen met ons en onze sportieve partners Sporting A, Runners' Lab en Foodmaker Antwerpen fitter en vitaler dan ooit en sluit je aan bij onze wekelijkse bewegingssessies, met als orgelpunt de AG Antwerp 10 Miles op zondag 24 april.

Zo was het vorig jaar

"Het was top!" Soms volstaan slechts 3 woorden van een enthousiaste deelnemer om iets perfect te omschrijven. Bekijk hier de allerbeste foto's van vorig jaar, waarbij 400 enthousiaste deelnemers onder de vlag liepen van Sportoase. Ben jij er dit jaar ook bij?

Bekijk meer foto's

Aftermovie 10 Miles 2021

Kijk, geniet en luister mee met onze aftermovie van de AG Antwerp 10 Miles 2021 en ontdek zo zelf hoe onze deelnemers hun loopavontuur hebben ervaring bij Sportoase! 

Niet alleen de tofste, maar ook de snelste bende

A great example of giving the example. Voor de vijfde keer op rij kroonde Sportoase zich vorig jaar tot het beste bedrijf op de AG Antwerp 10 Miles. In een absolute recordtijd en met een voorsprong van maar liefst 51 minuten op de nummer twee in het klassement, onderstreepten we als bedrijf nog maar eens onze missie/visie van een gezonde onderneming, die wordt voortgestuwd door fitte en vitale mensen.

Bekijk de volledige uitslag van het bedrijvenklassement 2021

In samenwerking met deze partners

Image
Image
Image

Ander nieuws & acties