Doe mee met onze enquête en maak kans op leuke prijzen

Hoe tevreden ben jij over jouw zwembadbezoek bij ons? Doe mee en laat het ons weten via de nationale zwembadenquête. Dankzij jouw deelname kunnen we niet enkel onze werking optimaliseren, maar zorg je er ook voor dat 1m² bedreigd regenwoud gered wordt via de organisatie World Land Trust. Bovendien maak je kans op een waardebon t.w.v. € 250 voor sportartikelen. Op het einde van de bevraging weet je bovendien meteen of je één van de gelukkige winnaars bent.

Laat je stem horen!

Waarom je zeker moet deelnemen

Red mee een stukje natuur

Dankzij jouw deelname kunnen we niet enkel onze werking optimaliseren, maar zorg je er ook voor dat 1m² bedreigd regenwoud gered wordt via de organisatie World Land Trust.

Win toffe prijzen

Daarnaast kan deelnemen ook voordelig zijn voor jou persoonlijk. Zo maakt elke deelnemer aan de enquête kans op een waardebon t.w.v. € 250 aan sportartikelen.

Kom meteen te weten of je wint

Je bent slechts een paar klikken verwijderd van mogelijks heel fijn nieuws. Deelnemen aan de enquête duurt slechts een paar minuutjes en meteen daarna word je op de hoogte gebracht of je de gelukkige winnaar bent van onze prijzenpot. 

Waarom we uniek zijn in wat we doen

fitness en zwemmen
in 1 abonnement

veilige sportomgeving
dankzij AIR-systeem

versterking van
gezondheid & immuniteit


Ander nieuws & acties