Transformeer september in Healthember met de Get Healthy Days van Sportoase

❕ Deze actie is afgelopen. Hou onze website en social media in de gaten voor de komende promoties en gezondheidsvoordelen bij Sportoase. 

Wij staan klaar in de startblokken voor een spetterend najaar, want bij Sportoase wordt September dé gezondheidsmaand bij uitstek. Met onze Get Healthy Days-actie hebben we tal van promo's in petto waarmee je jouw gezondheid kan stimuleren aan ongeziene voordeeltarieven. Deze promoties zijn geldig tot en met 19 september. Twijfel dus niet langer en stap mee aan boord op onze sneltrein richting een gezondere wereld. Doe je voordeel nu!

Vraag vrijblijvend je healthscan aan!

Pas op: De plaatsen voor de healthscan zijn wel beperkt!

Wil je liever eerst even kennismaken met al onze faciliteiten kom langs tijdens onze Experience Days en voel zo de positieve impact van sporten en bewegen op je gezondheid! 

Image

Uitgebreide-Gezondheidsanalyse

We brengen jouw hele lichaamssamenstelling in kaart. Zo meten we onder andere je conditie, vet en vetvrije-massa, spiermassa, belasting op je spieren etc. Deze gezondheidsanalyse treedt bij tot de opmaak van een trainingsschema dat helemaal op jouw lichaam is samengesteld en zo de basis vormt voor jouw unieke traject bij Sportoase. Deze doorgedreven analyse zorgt ervoor dat je meteen een stap dichter bij je persoonlijke gezondheidsdoel bent.

Persoonlijk en op maat gemaakt programma

Nadat we je algemene gezondheid en conditie in kaart gebracht hebben, bekijken we samen wat jij wil bereiken en hoeveel tijd je kan vrijmaken om te sporten per week. Op basis van deze informatie stelt jouw persoonlijke coach een trainingsprogramma op jouw maat op.

Resultaatgarantie op basis van jouw doel

We beloven resultaat! Wat jouw doel ook is, samen pakken we dit vast en gaan we ervoor. 3-2-1 GO!

Persoonlijke Floorcoaching

Wanneer je ook komt trainen, er is altijd een coach aanwezig op de vloer. Aarzel niet om hem of haar aan te spreken tijdens je training. Hij of zij is er voor jou!

- Get Healthy Days in het kort -

Krijg €79 euro korting op je instapbijdrage

Eén schamele euro. Dat is alles wat je moet betalen aan instapkosten bij een aankoop van een fitnessabonnement in september.

Breng je gezondheid in kaart met onze Healthscan

We geven 100 Healthscans weg, waarmee we jouw lichaam in detail analyseren en een trainingsschema op maat kunnen aanbieden

Vraag je healthscan aan!

20% korting bij duo-aankoop

Maak sporten extra fijn en neem je favoriete gezinslid mee. Koop samen een abonnement aan en ontvang zo 20% korting.

Krijg 1 beurt extra

Bij aankoop van een beurtenkaart in de maand september, verlengen we deze automatisch en geheel kosteloos met een extra beurt.

Ondek hier onze actievoorwaarden 


Ander nieuws & acties