Groep Sportoase blaast 15 kaarsjes uit

Image

15 jaar Sportoase. Jammer genoeg zijn momenteel alle Sportoase-vestigingen tijdelijk gesloten maar toch willen we deze bijzondere mijlpaal niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. We kunnen het misschien niet uitgebreid vieren maar willen echt iedereen oprecht bedanken om bij te dragen aan het mooie traject en de groei die Sportoase de voorbije 15 jaar heeft gerealiseerd.

We hopen dan ook om snel iedereen, jong, oud en alles daartussen terug te mogen verwelkomen in één van onze 16 operationele multi-sportcomplexen.

Op 5 januari 2005 zag Sportoase het eerste levenslicht op de Philipssite in Leuven. Al snel werd duidelijk dat Sportoase een succesconcept was en in mei van datzelfde jaar werd Groep Sportoase NV opgericht.

Dankzij een evenwichtig partnerschap van twee sterke, solvabele en ervaren bedrijven: Cofely Services en Groep Van Roey, wist Sportoase zich te specialiseren in de realisatie en exploitatie van sport- en recreatiecentra in een Publiek Private Samenwerking.

Sportoase is dan ook zeer trots zich vandaag met haar 16 operationele vestigingen en 2 projecten in realisatiefase, marktleider te mogen noemen.

De voorbije jaren creëerde Sportoase een sportieve én infrastructurele meerwaarde voor heel wat steden, gemeenten en hun inwoners. Na 15 jaar kan op een objectieve manier worden vastgesteld dat een Publiek Private Samenwerking een win-win situatie biedt voor zowel het openbare bestuur als voor de private partner.

Sinds het ontstaan van Sportoase mochten we zo in de verschillende centra 27.945.142 sportende bezoekers ontvangen en zorgen meer dan 560 medewerkers elke dag opnieuw voor de sportieve gezondheid en het comfort van de vele bezoekers.

Naast de vele calorieën die dagelijks verbrand worden door onze individuele sporters bieden we ook al 15 jaar een thuis aan voor meer dan 1.200 lokale sportclubs.

In onze eigen zwemschool leerden 473.675 kinderen zwemmen en onze fitnesscoaches gaven samen al meer dan 332.280 uur persoonlijke begeleiding. Indrukwekkende cijfers die in deze moeilijke ‘corona-periode’ toch een glimlach op onze gezichten kan toveren.

 


Ander nieuws & acties