Openingsweekend Groot Schijn lokt groot aantal bezoekers

Met 7.152 bezoekers op zaterdag en 2.893 sportievelingen op zondag werd het openingsweekend van Sportoase Groot Schijn in Antwerpen zonder meer een succes. Zowel zaterdag als zondag konden al onze bezoekerrs zelf ervaren dat Groot Schijn een bijzondere sportinfrastuctuur is, met tal van mogelijkheden voor sportieve en recreatieve bezoekers. De reacties van onze bezoekers waren dit weekend bijzonder enthousiast en hartverwarmend. "We zijn blij dat we dit unieke project samen met Stad Antwerpen eindelijk kunnen voorstellen aan de vele bezoekers", klonk het bij een trotse Michaël Schouwaerts, algemeen directeur van Groep Sportoase.

 

>> Ontdek hier alle faciliteiten van Sportoase Groot Schijn - Antwerpen. 

Image

Dit vonden zij van Groot Schijn

Het openingsweekend in beeld

Was jij erbij tijdens het grote openingsweekend? Of kende je iemand die vol ongeduld stond te trappelen om als allereerste een duik te komen nemen in ons nieuwste gezondheidscomplex? Bekijk dan snel onze video over het openingsweekend en misschien spot je wel iemand bekend! 

Image

In het eerste weekend van oktober zette Sportoase Groot Schijn de deuren open voor het grote publiek. Zaterdag 2 oktober vonden er tal van opendeuractiviteiten plaats en konden de meer dan 7.000 bezoekers genieten van een warm ontvangst en een rondleiding voor en achter de schermen. Het hele team van gemotiveerde medewerkers was enthousiast in de weer om het publiek te ontvangen.

Zondag 3 oktober opende het complex al haar faciliteiten echt helemaal en kon er effectief naar hartenlust gesport worden. Maar liefst 2.893 sportievelingen vonden zo hun weg vandaag naar de nieuwste Sportoase. Veel belangstelling was er ook voor de exclusieve promoties. Zo werden er tot op vandaag maar liefst 692 abonnementen en beurtenkaarten verkocht, waarvan 213 enkel dit weekend.

Om een gezond, en vooral lekker stukje te eten, konden de vele bezoekers het afgelopen weekend ook terecht in Sportoase Groot Schijn. Eerder maakte Sportoase voor het horecagedeelte al een partnership bekend met Foodmaker, waardoor het sportcomplex zich verzekerd weet van een topleverancier van niet alleen gezonde en sportieve, maar ook lekkere voeding. Daarnaast verzekerde Sportoase zich ook nog van een samenwerking met enkele andere gereputeerde spelers uit de sportbusiness, waaronder Runners’ Lab en Rev. Training. Bij die eerste kunnen sporters terecht voor state of the art-loopschoenen die aan ieders persoonlijke voet zijn aangepast. Rev. Training zorgt in het fitness-gedeelte dan weer voor professionele revalidatiebegeleiding op ieders maat.

Met Sportoase Groot Schijn opent de groep meteen zowel zijn 18de en 19de vestiging van het land. De opening gebeurt 1 jaar en 9 maanden nadat Groep Sportoase NV en het stadsbestuur van Antwerpen in december 2019 gestart waren met de omgevingswerken van het nieuwe multi-sportcomplex- met ijsbaan op de site van Park Groot Schijn

Image

Verlengde pre-sales acties tot 10 oktober

Het grote enthousiasme omwille van de opening van dit nieuwe gezondheidsparadijs uitte zich niet enkel in het grote aantal bezoekers, maar ook in de grote stormloop op onze pre-sales actie. Om iedereen de kans te geven gebruik te kunnen maken van dit exclusieve gezondheidsvoordeel, werden onze speciale openingsacties verlengd tot en met 10 oktober. Doe dus nog snel je voordeel en boost je gezondheid in de meest moderne sportsetting. Kom hier alvast alles over te weten over onze verlengde pre-sales. 


Ander nieuws & acties