Hoogdag voor het Belgische triatlon!

Bart Aertnouts pakt knap zilver

 

 

Afgelopen weekend stond het wereldkampioenschap triatlon op het programma. Zoals altijd vormde het Hawaïaanse eiland Kona het decor van deze immens zware wedstrijd.

Samen met 3athlon.be keken we vol bewondering naar fantastische Belgische resultaten!

Meer dan ooit was Sportoase sportief vertegenwoordigd aan de andere kant van onze aardbol. Als trouwe sponsor van de triatlonsport moedigden we uiteraard alle Belgen die aan de start verschenen aan! Met iets meer aandacht keken we echter naar de Sportoase-gerelateerde atleten! Een korte samenvatting:

 

  • Reeds jaren zijn we trouwe en trotse sponsor van het BMC-Vifitsports Team! Een ploeg van absoluut topniveau. De absolute uitblinker binnen de ploeg was dan ook nog eens een Belg. Bart Aernouts werd de snelste Belg ooit in Hawaii en eindigde afgelopen weekend zeer knap als tweede na titelverdediger Patrick Lange. Bart dook onder de 8 uur, na 07:56:41 zat zijn indrukwekkende prestatie er al weer op!

  • David De Grooff en Danny van Rompaey zijn twee door Sportoase gesteunde atleten van het Trinity Triatlon Team. David (08:51:45) werd binnen zijn age group zeer knap 4e en 68e in het algemene klassement! Ook Danny (09:51:16) mag vol trots terugkijken op zijn prestatie.

  • Ook de prestatie van atleet Bob Dejongh volgden we enthousiast van dichtbij! Hoedje af. Ook hij kon de finish van deze uitputtingsslag bereiken en dit na 11:48:05.

  • Met enige trots waren ook de eigen triatlon-kleuren aanwezig op het parcours, het Sportoase Triatlon Team werd dit jaar vertegenwoordigd! Sebastiaan -Seppe- Verhaert verscheen voor de derde maal aan de start van de triatlon der triatlons! Zijn doel was om beter te doen dan zijn besttijd (daarvoor moet moest hij onder de 09:50:00). Seppe zette een zeer knappe race neer en verpulverde zijn vorige tijden: 09:38:22!

 

Het was weer een ongelooflijke race in waanzinnige omstandigheden. Sportoase feliciteert dan ook alle finishers in Hawaii! We kijken nu reeds uit naar 2019!

Bedankt om ons te laten genieten!!

 

Bij Sportoase-partner 3athlon.be kwamen de sportieve toppers op de proppen met hun voorspellingen!

 


Ander nieuws & acties

Rode Neuzen Dag!

Ook dit jaar kan je de bekende 'Rode Neuzen' weer aankopen in jouw Sportoase-centrum! Eén op de vi...

Bring a friend

Wie breng jij mee?! Al jouw vrienden sporten in oktober* op onze kosten!Laat jouw vrienden genieten...

Samen voor uw veiligheid!

Veiligheid, hygiëne en privacy zijn van groot belang voor Sportoase! Graag leggen we de focus op e...