Sportoase Schiervelde Roeselare ontvangt 25 miljoenste Sportoase bezoeker!

Op woensdagnamiddag 12 juni mocht Groep Sportoase nv de 25 miljoenste Sportoase-bezoeker verwelkomen sinds het ontstaan van Sportoase in 2005. Om 13.49 h kwam mama Virpi Nykänen samen met haar zoontje Arno Dewolf Sportoase Schiervelde Roeselare binnengewandeld als 25 miljoenste bezoeker.

De aangenaam verraste mama die met haar jarige zoon vandaag toevallig ook nog eens zijn verjaardag kwam vieren in Sportoase, werd door onze lokale medewerkers, regiomanager Matts Godts en schepen van Sport José Debels in de bloemetjes gezet. Het gezin wordt getrakteerd op een boeket bloemen, champagne, een zwemzak voor Arno en een all-in Sportoase abonnement voor drie jaar.

Omdat er gans de dag op alle 15 Sportoase sites reikhalzend werd uitgekeken naar de 25 miljoenste bezoeker, stond het Sportoase Tv team stand-by om per direct naar de uitverkoren site te bollen.

Uiteindelijk werd het een tripje naar Roeselare, tot grote tevredenheid van Roeselaars schepen van Sport Debels: “Het is voor stad Roeselare een zeer aangename verrassing dat de 25 miljoenste bezoeker net in onze stad en onze Sportoase-site binnenwandelt. Het is een zeer mooi moment en we zijn vooral blij dat het een gezin is dat we in de bloemetjes kunnen zetten. Je kan het zelfs een beetje met de lotto vergelijken: je hebt een minieme kans en als het dan uiteindelijk ook lukt, is dat wel mooi, ja.”


Ander nieuws & acties

Studentenactie 2019!

Energize yourself this summer! Na het lange schooljaar, komt die welverdiende zomervakantie weer in...