Wel zwemmen, geen outdoor in april

Image

Laat ons met een positieve noot beginnen: er kan nog altijd gesport worden in april. Jammer maar helaas niet in de vorm van Sportoase Outdoor. De weergoden leken ons gunstig gezind te zijn, maar de recente coronacijfers waren dat niet. Uitstel is echter geen afstel, en als trouwe partner van jouw gezondheid, zullen wij blijven strijden voor jouw welzijn. Onze outdoor-sessies moeten dan wel voor even de kast in, maar onze zwembaden, die zijn nog steeds open voor jou!

FAQ | Jouw zwembadbezoek bij Sportoase

ONZE MISSIE BLIJFT OVEREIND, NET ZOALS ONZE DRIVE

Wat hadden we jullie graag met open armen ontvangen op 1 april. Om er samen nog eens stevig in te vliegen. Om samen opnieuw extra werk te maken van onze gezondheid en immuniteit. Onze mooie sportplannen voor april zijn dan wel een halt toegeroepen, maar laat de teleurstelling niet de bovenhand nemen. Ook zonder Sportoase Outdoor zijn we er voor jou, en dat in de vorm van volgende formules:

Zwemmen

Waterfanaten van het eerste uur kunnen nog altijd hun hart komen ophalen in één van onze 16 sportzwembaden. Let op, reservering op voorhand is hierbij wel steevast verplicht en zwemmen mag de komende vier weken met maximaal één extra zwempartner bij je.

Sportoase TV

Ook al onze topcoaches blijven paraat. Op de Facebookpagina van Sportoase TV voorzien zij je iedere woensdag en zondag van een pittige live-workout om je immuniteit en gezondheid te versterken.

 

Vakantiecursussen Pasen

Ook inschrijven voor onze zwemcursussen tijdens de paasvakantie is nog steeds mogelijk, al zijn de plaatsjes wel beperkt omwille van de veiligheidsvoorschriften tot maximaal 10 kinderen per groep. Check dus snel de planning van jouw dichtstbijzijnde Sportoase-vestiging en reserveer nu.

Meer acties op komst

Bij Sportoase zijn we dagelijks bezig met jouw gezondheid en met het uitwerken van concepten om daartoe nog extra te kunnen bijdragen. Met 10.000 kilometer voor 10.000 levens en Miles for Smiles toverden we zo al twee events uit onze hoge hoed die sport en ontspanning coronaproof wisten te combineren. Die lijn willen we vastberaden blijven doortrekken. Hou dus zeker onze sociale mediakanalen in de gaten en wees als eerste op de hoogte van mogelijks nieuwe acties.

FEITEN ZIJN FEITEN

Dat zwembaden open mogen blijven, beschouwen we als een bevestiging van de goede werking van ons allemaal en de manier waarop wij de zaken aanpakken en opvolgen. We zijn de enige sector waar indoor aan sport gedaan mag worden en blijven stilaan over als de enige georganiseerde sport- en ontspanningsvorm.

Naast de bevestiging van onze goede werking biedt dat ook een perspectief naar meer mogelijkheden in de toekomst. Ons outdoor-programma zal helaas nog niet mogelijk zijn en wordt dan ook uitgesteld, maar het bewijs dat wij in Sportoase veilig kunnen werken, geeft een vooruitzicht op mogelijkheden in de toekomst.


Ander nieuws & acties