Elke dag zwemmen en Sportoase outdoor

Image

Op maandag 26 april maken wij onze comeback met Sportoase Outdoor, een uitgebreid pakket aan workouts in de buitenlucht. Zorg dat je erbij bent!

Door het coronavirus hebben we elkaar lang moeten missen. Te lang zelfs. Maar aan die ellendige periode, komt binnenkort gelukkig een eind. Speciaal voor jou hebben we vanaf 26 april een heleboel outdoor workouts gepland in de directe omgeving van al onze centra, zodat je jezelf kan klaarstomen voor de zomer en een ijzersterke weerstand kan opbouwen! Samen lopen we niet meer weg van het virus maar door te investeren in een gezondere levensstijl investeer je ook in een mooie gezondere toekomst! Want sporters leven echt meer!

Check ons Outdoor-aanbod nu!

Geniet van ons voordeelabonnement!

De wil om eindelijk terug te gaan sporten is bij iedereen groot. Speciaal voor onze trouwe leden voorzien we een voordeelabonnement van 22,50 euro waarmee je kan deelnemen aan al onze outdoor activiteiten. Dit abonnement is vanaf vrijdag 23 april verkrijgbaar aan de balie in al onze Sportoase vestigingen en is 1 maand geldig vanaf aankoop!

 

Heb je reeds een lopend combi of all-in abonnement ?

Dan blijft deze nog bevroren, zo kan jij nu exclusief genieten van het voordeel-abonnement voor het outdoorconcept terwijl je 'echte abonnement' nog in tijd bevroren blijft en je enkel betaalt voor de lessen die je nu volgt. Heb je reeds een lopende beurtenkaart voor groepslessen? Deze wordt enkel op jouw aanvraag (aan de balie of telefonisch) terug geactiveerd. Dit gebeurt dus niet automatisch.

Abonnement op zak? Reserveer dan je Healthy Distance-vak!

De Sportoase Outdoor-sessies worden georganiseerd in een gezond, vertrouwd en veilig kader. We voorzien de nodige maatregelen om alles coronaproof te laten verlopen. Eén van die maatregelen is ons online reservatiesysteem, waar je jouw afspraak kan boeken, zodat we ten alle tijden ervoor kunnen zorgen dat er niet te veel mensen op dezelfde plaats aanwezig zullen zijn. Reserveren kan vanaf 23 april.

Eerst een lesje op proef?

Wil je de draad wat voorzichtiger terug opnemen en eerst een lesje de spieren laten warm draaien alvorens mogelijks over te gaan tot de aankoop van een Outdoor-abonnement? Ook dat kan! Voor deelname aan zo’n proef-workout betaal je 7,50 euro, de aankoop van een eenmalig trainingsticket is mogelijk vanaf 23 april in onze webshop. Daar bieden we ook de optie aan om een tienbeurtenkaart aan te schaffen, voor de prijs van 75 euro.


Ander nieuws & acties