Sporten bij dit warme weer... Is dat oké?

Graag zetten we met regelmaat een voor ons belangrijk iemand in de aandacht!

Een gezonde geest in een gezond lichaam!

Heeft u via uw werkgever ook korting bij Sportoase?

Laat je medewerkers er tegenaan gaan in onze Sportoase-centra!

Zin in avontuur, of eerder nood aan rust en ontspanning, wil je het water induiken, maar ontbreek je de nodige zwemervaring? Bij Sportoase is er voor ieder wat wils!

De Sportoase fitnessruimtes zijn volledig ontworpen om te fitnessen op een aangename manier. Sportoase combineert een kwalitatieve begeleiding en een gemoedelijke sfeer door een samenwerking tussen begeleider en klant op te bouwen. Iedereen die op een gezonde en verantwoorde manier wil bewegen kan dit bij Sportoase.

Sportoase Running Team

sportoase runningWekelijks worden gezamenlijke loopsessies georganiseerd met het running team. Occasioneel kan hier een bekende loper/triatleet aan deelnemen ter promotie van deze trainingen en voor extra motivatie! Het doel is om jaarlijks aan enkele loopevents deel te nemen met de verschillende Sportoase running teams.

Meer info

Sportoase Cycling Team

sportoase cyclingWekelijks een gezamenlijke trainingsrit rijden met het Sportoase cycling team. Occasioneel zal een bekende wielrenner deelnemen ter promotie en extra motivatie! Onze trainingen hebben als doel om jaarlijks aan een aantal fietsevents deel te nemen met de verschillende Sportoase cycling teams.

Meer info

Partners

Onze sportieve partners

Sportoase werkt nauw samen met tal van bekende sportclubs en sportverenigingen. Deze samenwerking draagt bij tot de algemene professionalisering van alle partners.

Meer info

Business & Events

Vergader, feest en sport

Sportoase Business & Events is een vergadercentrum, een feestcentrum en een sportcentrum voor bedrijven en particulieren verspreid over onze complexen in gans België.

Meer info

Een groen Sportoase

Optimaal energiegebruik

De Sportoase vestigingen streven naar een optimaal gebruik van energie en trachten energie te besparen door alternatieve systemen in te schakelen waar mogelijk.

Meer info