Welkom op de website van Sportoase Philipssite!

Ontdek wat Sportoase Philipssite je allemaal te bieden heeft: een uitgebreid sportief en recreatief aanbod voor groot en klein, voor jong en oud, ... kortom: voor iedereen!

Ben je nog nooit in Sportoase Philipssite geweest?

Bekijk alvast de film en krijg een idee van wat er allemaal te beleven valt bij Sportoase Philipssite Leuven! Wij kijken er naar uit je weldra te mogen verwelkomen. Tot binnenkort.

Video

Sportoase Running Team

sportoase runningWekelijks worden gezamenlijke loopsessies georganiseerd met het running team. Occasioneel kan hier een bekende loper/triatleet aan deelnemen ter promotie van deze trainingen en voor extra motivatie! Het doel is om jaarlijks aan enkele loopevents deel te nemen met de verschillende Sportoase running teams.

Meer info

Sportoase Cycling Team

sportoase cyclingWekelijks een gezamenlijke trainingsrit rijden met het Sportoase cycling team. Occasioneel zal een bekende wielrenner deelnemen ter promotie en extra motivatie! Onze trainingen hebben als doel om jaarlijks aan een aantal fietsevents deel te nemen met de verschillende Sportoase cycling teams.

Meer info

Partners

Onze sportieve partners

Sportoase werkt nauw samen met tal van bekende sportclubs en sportverenigingen. Deze samenwerking draagt bij tot de algemene professionalisering van alle partners.

Meer info

Business & Events

Vergader, feest en sport

Sportoase Business & Events is een vergadercentrum, een feestcentrum en een sportcentrum voor bedrijven en particulieren verspreid over onze complexen in gans België.

Meer info

Een groen Sportoase

Optimaal energiegebruik

De Sportoase vestigingen streven naar een optimaal gebruik van energie en trachten energie te besparen door alternatieve systemen in te schakelen waar mogelijk.

Meer info