WE DID IT! Baloise Antwerp 10 Miles 2024

Chapeau, hoedje af en een feliciterend tikje op iedere schouder. De Baloise Antwerp 10 Miles 2024 gaat de geschiedenisboeken in als eentje die dit jaar records heeft gebroken! Allemaal dankzij JULLIE!

De bruisende sfeer van de Sportoase tent verspreidde zich in no-time over het ganse parcours. Dankbaar dat we zo'n toppers mochten ontvangen in onze tent! #highfive 

(Her)beleef dit sportieve hoogtepunt van 2024 met onze officiële aftermovie en exclusieve fotoreportage en kijk samen met ons watertandend uit naar de editie van volgend jaar! 

Image
Image

Voor nu: laat je conditie niet weglopen, maar blijf trainen en bewegen in ons Antwerpen Loopt shirt. Blijf jij ook mee lopen? Trek zeker een foto en tag @antwerpenloopt op Instagram. Wij kijken er al naar uit jullie foto's te zien en jullie verder aan te moedigen. GO GO GOOOO!

Verder sporten bij Sportoase? Ook dat kan aan voordelige tarieven via ons uniek aanbod voor de deelnemers van de Baloise Ten Miles. Claim hier jouw voordeel! 

Zet je goede voornemens verder bij Sportoase!

Aftermovie Baloise Antwerp 10 Miles 2024

Bedrijvenklassement | BALOISE ANTWERP 10 MILES 2024

1 SPORTOASE in 7u07'35"

2 RUNNER'SLAB in 7u33'30"

3 DAF TRUCKS in 7u36'35"

4 DOMO RUNNING TEAM in 7u44'44"

5 BALOISE in 7u52'52"

6 DELOITTE in 7u54'26"

7 DEME in 8u05'37"

8 WINGS SOFTWARE in 8u08'34"

Whoopwhoop! Dit was onze snelste tijd ever!

Proficiat aan al de andere bedrijven en deelnemers.

Het volledige bedrijvenklassement van 2024? Dat ontdek jehier.

Do you also want to be a Healthy Company?

Fitte en gezonde medewerkers, ze zorgen niet alleen voor goede prestaties op de Baloise Antwerp 10 Miles, ze doen dat ook dagelijks op de werkvloer. Een gezonde medewerker is immers efficiënter, alerter en verzuimt gemiddeld minder. Daarbovenop is een team dat samen sport ook hechter en leert het beter samenwerken. Met Healthy Company by Sportoase, willen wij daarin een helpende hand zijn voor jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een uitgewerkt voorstel op maat en kom te weten welke meerwaarde wij voor jouw bedrijf (en je ranking in het klassement komend jaar) kunnen betekenen. 

Alle info over Healthy Company by Sportoase vind je hier


Ander nieuws & acties