Groepsles op jouw bedrijf

Reserveer jouw groepsles

Wil je een yoga-sessie organiseren bij jouw bedrijf? Of toch eerder een stevige BBB? Het kan allemaal! Vraag jouw sportsessie aan met een professionele Sportoase-coach en geniet samen met je collega’s van sport en beweging op de werkvloer!

 

Wat heb je nodig?

  • Een aparte indoor of outdoor ruimte waar de groepsles kan plaatsvinden

  • Mogelijkheid tot het elektrische toevoer voor het aansluiten van apparatuur

  • Enthousiaste sporters met een eigen sportmatje

De rest van de organisatie wordt door ons in goede banen geleid voor een gezond en amusant sportmoment op jouw bedrijf. 

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met jouw groepsles naar keuze en dan werken wij een op maat gemaakt voorstel voor je uit!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ontdek ons volledige aanbod

Pilates

Door vloeiende bewegingen in combinatie met correcte ademhaling en intense concentratie, boek je vrij snel resultaat. Er wordt veel aandacht besteed aan een juiste lichaamshouding met stabilisatie van bekken en schouders.

Yoga

Ben je na een dag vol stress aan ontspanning toe? Dan is yoga de perfecte groepsles voor jou! Dankzij balansoefiningen op muziek op een rustig tempo werken we aan je relaxatie en concentratie op de ademhaling. Deze les duurt 60 minuten..

Total Body

Een intensieve les waar we het gehele lichaam gaan verstevigen. We maken gebruik van verschillende materialen of eigen lichaamsgewicht. De focus ligt op spierversteviging, maar ook conditietraining zal aan bod komen.

Club Step

Club Step is een training waarbij je een in hoogte verstelbaar bankje gebruikt om op en af te stappen. Snel resultaat is gegarandeerd dankzij de hoge vetverbranding. Logisch als je weet dat je per les meer dan 1500 keer de step op en af stapt.

Fatburning

Via een doorschuifsysteem worden spierverstevigende oefeningen en conditietraining telkens afgewisseld. Deze intense les zorgt voor een hoge hartslag, waardoor de vetverbranding optimaal op gang komt.

Easyfit

Het tempo van deze les ligt iets lager en de oefeningen worden rustiger uitgevoerd. Een ideale les voor een iets ouder publiek of voor mensen die revalideren. Ook geschikt indien je na een lange pauze weer wil starten met sporten.

Just Boxing

Eén van de meest populaire lessen uit ons aanbod is Just Boxing! Het is een intensieve conditie- en bokstraining voor zowel mannen als vrouwen, zonder fysiek contact, maar wel met heel veel calorieverbranding en intensteit ter verbetering van je conditie.

BBB

De klassieker onder de groepslessen! Niet alleen Borst-Buik-Billen, maar ook de armen en het zitvlak worden getraind. Wil je een stevig gespierd lichaam, dan is dit iets voor jou. Meestal wordt er gebruik gemaakt van gewichtjes en tubes tijdens deze workout.

Bootcamp

Een intensieve intervaltraining in circuitvorm. Zowel kracht als cardio komen aan bod en elke training ziet er anders uit. Een zeer efficiënte workout waardoor je aan vetverbranding doet, je uithouding verbetert en je spieren versterkt.

Zumba

Zumba is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinomuziek. Het is een intense les waarbij je lekker gaat zweten en heel wat calorieën zal verbranden. Zumba is vooral leuk, gemakkelijk en effectief. Iedere les geeft je een feestgevoel.

Hatha Yoga

Dit is geen 'klassieke' les yoga, maar eerder een mix van (power)yoga, pilates en relaxatie. Goed op elkaar afgestemde oefeningen, ondersteund door relaxerende muziek, zorgen ervoor dat je kan werken aan ontspanning en spierversterking op een eenvoudige manier.

Club Power

Club Power is een training waarbij gebruik gemaakt wordt van een halter met gewichten. De zwaarte van de halter kan individueel aangepast worden. Bij elk liedje trainen we een andere spiergroep om zo voor een versteviging van het hele lichaam te zorgen.