Bring A Friend en sport extra voordelig met z'n twee!

Bring a friend en kom sporten en bewegen met z'n twee! Doe in februari je voordeel met onze speciale actie en boost zo niet alleen jouw gezondheid, maar ook die van je favoriete sportbuddy. Laat je vrienden kennismaken met alle voordelen van sporten bij Sportoase en geniet daarbij ook zelf van een mooie extra!

Vraag jouw e-voucher aan
voor je beste vriend(in)

Laat je vrienden kennismaken met de allerbeste indoor sportfaciliteiten
en beleef zo extra sport- en beweegplezier met z'n twee!

Dit kan je van ons verwachten

Bring a friend - van 1 tot en met 28 februari

Nodig je vrienden uit met onze voucher

Laat je vrienden, kennissen of familie kennis maken met onze faciliteiten. Vraag je voucher aan bij onze balie of online via onze website en kom zo samen een dagje vrijblijvend sporten met z'n twee. 

Elk extra afgesloten abonnement, wordt extra verlengd

Worden jij en je vriend(in) vaste abonnementsvrienden in onze club, dan geniet jij van een verlenging van je abonnement! Bij een jaarabonnement krijg je er één maand extra bovenop, abonnementen van drie maanden verlengen we met twee weken extra en een maandabonnement krijgt een verlenging van één week boordevol extra sportplezier. 

Bij elke afgesloten beurtenkaart, krijg je er een beurt bij

Start jouw vriend(in) dankzij jou ook met sporten bij Sportoase, dan word je extra beloond! Bij iedere aangekochte beurtenkaart, krijg jij er één extra beurt bovenop! 

Geniet samen van hetzelfde voordeel

Een voordeel voor jou, is ook een voordeel voor jouw vriend(in). Zo geniet je samen van de allerbeste sportfaciliteiten aan dezelfde voordeeltarieven. Een dubbele win dus, voor zowel jou als je vriend(in). 

*Een nieuw lid dat dankzij deze actie werd aangebracht, kan pas aanschouwd worden als nieuw lid (en dus genieten van alle voordelen) als hij of zij 4 maanden geen abonnement of beurtenkaart heeft gehad.

Waarom we uniek zijn in wat we doen

fitness en zwemmen
in 1 abonnement

veilige sportomgeving
dankzij ons AIR-systeem

versterking van
gezondheid & immuniteit


Ander nieuws & acties