Sportoase Balsakker zoekt jou!

OVER SPORTOASE EN HAAR NIEUWE VESTIGING

Sportoase is dé grootste gezondheidspartner van België. Wij zijn een gezond succesvol bedrijf voor, door en met gezonde medewerkers. We staan voor een medewerkersbeleid dat één is voor iedereen.

Onze nieuwste vestiging, Sportoase Balsakker in Lille, is door verschillende bewegings- en recreatiemogelijkheden een plaats waar plezier, gezonde voeding, beweging en ontspanning hand in hand gaan.

Het gebouw dat over een zwemgedeelte, een Healthclub met fitnessruimte, atletiekactiviteiten en een BMX-parcours beschikt, is het sportieve hart voor de omgeving met een antwoord op de lokale noden.

Hoger Redder (voltijds) | Sportoase Balsakker Lille

Ben jij in het bezit van een Hoger Redder diploma en ben je graag verantwoordelijk voor de veiligheid van onze klanten?

Solliciteer nu

Hoger Redder (deeltijds) | Sportoase Balsakker Lille

Ben jij in het bezit van een Hoger Redder diploma en ben je graag verantwoordelijk voor de veiligheid van onze klanten?

Solliciteer nu

Redder Trainee | Sportoase Balsakker Lille

Ben jij nog niet in het bezit van een Hoger Redder diploma en wil je graag als Hoger Redder werken?

Solliciteer nu
Image

Snel groeiend bedrijf met enorm veel doorgroeimogelijkheden

Sportoase is een ambitieus en gezond bedrijf met ambitieuze medewerkers. In 15 jaar tijd groeiden we uit tot de marktleider en werden we de maatstaf in onze sector. Die expansie zette zich ook door bij onze medewerkers. Heb jij ook ambitie en wil je graag kunnen doorgroeien in je job? Dan is Sportoase the place to be! 

We practice what we preach met sporten op de werkvloer

Als medewerker van Sportoase geniet jij van sporttijd tijdens je werkuren. Deze sporttijd staat mee ingepland in je uurrooster en zal altijd gevrijwaard blijven, zelfs tijdens extreem drukke periodes. Zo maken wij allemaal samen onze gezondheidsmissie als fitste bedrijf van België waar!

We belonen je met extra vakantiedagen als je sport

Niet alleen tijdens, maar ook na je werkuren ondersteunen we je maximaal om te sporten. Als medewerker mag je immers 24 op 7 gebruik maken van al onze faciliteiten. Maar de allerleukste extra die je van ons krijgt, is dat we je belonen met vakantiedagen naarmate je bij ons sport. 

We zetten in op een betere work-life balance

Als medewerker van Sportoase geniet je van een beter work life balance door een persoonlijk werkrooster.Je zoon of  dochter afzetten op/ophalen van school, in de voormiddag gaan sporten, eens naar de tandarts,… we zijn ons bewust dat het voor jou belangrijk is om alles gecombineerd te krijgen. Dankzij een persoonlijk werkrooster in variabele uren, krijg je een goed evenwicht tussen werk en privé.

Waarom Sportoase iets voor jou is.

Maak kennis met onze Employer Journey

Welcome

Werken bij Sportoase, dat is genieten van een aantrekkelijk loonpakket met de zekerheid van enkele geweldige extralegale voordelen, zoals een DKV hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en een sportabonnement voor het hele gezin. Tijdens de je eerste werkdag word je meteen enthousiast ontvangen en dompelen we je mee onder in de leuke Sportoase-cultuur. Je ontvangt hierbij ook meteen het unieke Sportoase WIN-pakket: met onder andere een notaboekje, Dopper-drinkfles, persoonlijk opleidingsplan en zoveel meer.

Invest

De eerste 2 maanden volgend op je eerste werkdag word je uitgenodigd voor de Sportoase WIN-day. Dit is een toffe en inspirerende opleidingsdag, waarbij je kennis maakt met je collega's van andere Sportoase vestigingen. Bovendien krijg je er ook nog eens de felbegeerde Sportoase-sporttas cadeau, samen met een tegoedbon om een vriend kennis te laten maken met Sportoase. Wordt die vriend uiteindelijk lid? Dan ontvang jij daarvoor nog eens een extra attentie!

Neverending

Doorlopend tijdens je carrière bij Sportoase krijg je de kans tot extra opleidingen binnen je functie en zijn er mogelijkheden tot het volgen van andere opleidingen om door te groeien binnen Sportoase. Daarnaast voorzien we steevast vaste overlegmomenten met je team en leidinggevende en tal van leuke extra's, zoals chocolade met Pasen en Sint, attenties voor bij je verjaardag of huwelijk, een eindejaarsgeschenk én nodigen we jou en je partner uit op ons jaarlijkse Gala!


Ander nieuws & acties