Programma afsluitweekend in be-MINE

Maak kosteloos kennis met al het beste op vlak van sport en gezondheid tijdens ons grote afsluitweekend van de Time to Start-dagen bij Sportoase. Doe mee aan try-out groepslessen en leer de allerlaatste nieuwe snufjes kennen op vlak van sport en gezondheid. Word je tijdens ons afsluitweekend lid, dan geniet je van alle exclusieve voordelen van onze Time to Start-actie. Ontdek hieronder alvast onze volledige planning en maak je mee klaar voor een gezonde start van het nieuwe jaar!

Programma afsluitweekend

Zaterdag 15 januari

9u00

Indoor Cycling

De les bij uitstek om aan je conditie te werken! Een uurtje lekker zweten met niet al te veel aan je hoofd. Gewoon fietsen en je laten leiden door de beat van de muziek. Klimmen, sprinten,... het kan allemaal en iedereen komt aan de eindstreep.

9u00

10u00

Fatburning

Via een doorschuifsysteem worden spierverstevigende oefeningen en conditietraining telkens afgewisseld. Steps, springtouwen en tal van andere trainingstools gebruiken we voor het cardiogedeelte. De krachttraining bestaat uit eenvoudige, maar uitdagende spierverstevigende oefeningen. Op het einde van de les doe je buikspieroefeningen en stretching. Deze intense les zorgt voor een hoge hartslag, waardoor de vetverbranding op gang komt.

11u00

Bootcamp

Een intensieve intervaltraining in circuitvorm. Zowel kracht als cardio komen aan bod en elke training ziet er anders uit. Een zeer efficiënte workout waardoor je aan vetverbranding doet, je uithouding verbetert en je spieren versterkt.

11u00

Ontdek meer info & video's
over onze groepslessen

Geïnteresseerd in één van onze groepslessen, maar wil je graag nog net dat beetje meer info vooraleer het zelf een keertje uit te proberen? Bekijk dan zeker ook onze video's waarin zowel coaches en deelnemers tekst en uitleg geven over het fungehalte van hun favoriete groepsles.

Maar de beste manier om echt te ontdekken of een groepsles op jouw maat is, is door ze natuurlijk zelf kosteloos te komen uittesten tijdens ons afsluitweekend. 

This image for Image Layouts addon

Start met sporten
aan de allerbeste voorwaarden

Bij Sportoase wensen we je het allerbeste toe voor het nieuwe jaar. Daarom pakken wij in januari dan ook uit met de allerbeste promo's. Januari 2022 wordt go-time bij Sportoase. De straffe verhalen van aan de kersttafel maken dan plaats voor straffe workouts op onze ultramoderne toestellen. Ben jij er klaar voor? Wij alvast wel!

Ontdek al onze promoties

Zondag 16 januari

9u45

Yoga

Ben je na een dag vol stress aan ontspanning toe? Dan is dit een les voor jou. Met balansoefeningen op muziek en op een rustig tempo werken we aan relaxatie en concentratie op de ademhaling.

9u45

11u00

Pilates

Tijdens deze body & mind workout wordt er veel aandacht besteed aan een juiste houding, met stabilisatie van bekken en schouders. Door vloeiende bewegingen in combinatie met correcte ademhaling en intense concentratie, boek je vrij snel resultaat.

Ontdek ons volledige aanbod

Sportoase be-MINE Beringen is een ontspanningsoord voor jong en oud. Ontdek al onze faciliteiten voor een gezellige en sportieve dag, met onder meer onze binnen- en buitenzwembaden, glijbanen, groepslessen en zoveel meer. 

Alle faciliteiten

This image for Image Layouts addon
Sportoase be-MINE - Beringen

Waarom wij uniek zijn in wat we doen

veilige sportomgeving dankzij AIR
versterking van gezondheid & immuniteit