Wij zetten jou in september Back on Track!

In 6 weken tijd de beste versie van jezelf worden, dat is Back On Track. Voor slechts 80 euro analyseren we je lichaam van top tot teen en begeleiden we je van A tot Z. Van persoonlijke floorcoaching in onze healthclubs, tot voedings- en bewegingsadvies voor bij je thuis, kortom, we stellen alles in het werk om jouw gezondheid en conditie van een gigantische boost te voorzien. Voel jezelf opnieuw fit en vitaal en krijg ook mentaal een extra geluksimpuls, want een gezonde geest huist steeds in een gezond lichaam, zoals het spreekwoord dat zo mooi zegt. 

Klinkt zo'n persoonlijk opvolgingsprogramma met 100% resultaatsgarantie als muziek in je oren? Twijfel dan niet langer en wees er snel bij, want van deze exclusieve Back On Track-trajecten zijn slechts 100 pakketten beschikbaar. 

Get Back on Track! Schrijf je hier in

Let op: De Back On Track is nog niet van toepassing voor de nieuwe vestiging in Deurne Groot Schijn. Bekijk hier al de pre-sales en promoties voor Sportoase Groot Schijn.

Image

Back On Track, het 6 weken gezondheidsprogramma met...

Healthscan en advies

Home workouts

Begeleide trainingssessies

Resultaatsgarantie

Voedingsadvies

Lifestyle tips

Maak van je zwaktes je nieuwe sterktes met de Healthscan

Bij Sportoase is jouw doel ons doel! Onze coaches zullen er samen met jou voor zorgen dat je doel ook effectief realiteit wordt! We brengen jouw hele lichaamssamenstelling in kaart. Zo meten we onder andere je conditie, vet en vetvrije-massa, spiermassa, belasting op je spieren etc. Deze gezondheidsanalyse

treedt bij tot de opmaak van een trainingsschema dat helemaal op jouw lichaam is samengesteld en zo de basis vormt voor jouw unieke traject bij Sportoase. Deze doorgedreven analyse zorgt ervoor dat je meteen een stap dichter bij je persoonlijke gezondheidsdoel bent.

Meer info of inschrijven?

Wil je zelf ook die positieve invloed ervaren? Vul hieronder dan vrijblijvend het formulier in en je wordt snel door een medewerker van ons gecontacteerd.

Graag je Sportoase vestiging aanduiden.
Dit veld is verplicht in te vullen.
Dit veld is verplicht in te vullen.
Dit veld is verplicht in te vullen.
Aub een geldig emailadres invullen.
Invalid Input
Dit veld is verplicht in te vullen.
Dit veld is verplicht in te vullen.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Vink aub even aan dat je geen robot bent.

Ander nieuws & acties