Sportoase is één van de BEST WORKPLACES 2023!

In september ontving Sportoase al het Great Place To Work certificaat. Nu zijn we uit deze selectie ook bekroond tot één van de Best Workplaces en dat dankzij onze (h)echte Sportoase Family! Great Place To Work geeft een kijk op goed werkgeverschap. Dat gaat niet alleen over leuke feestjes, goed salaris en een mooie werkomgeving. Dit gaat ook over geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap, gebaseerd op vertrouwen. En dat waren de pijlers waar onze collega's Sportoase goed op scoorden. Werken bij Sportoase, da's pas een job! En dat is een job in een leuke, veilige en gezonde werkomgeving.

 

Sportoase is één van de Best Workplaces

Een Great Place to Work© is een plek waar je vertrouwen hebt in de mensen met wie je werkt, waar je trots bent op wat je doet en plezier beleeft met je collega’s.

Het Great Place to Work® Institute is een internationale onderzoeks-, advies- en opleidingsinstelling met een missie: bedrijven helpen om een fantastische werkplek te creëren en in stand te houden via de ontwikkeling van een bedrijfscultuur gebaseerd op vertrouwen.

Van zodra de bedrijven gekend zijn die het certificaat Great Place To Work ontvangen, wordt er daarna nog een selectie gemaakt voor de bedrijven die in de categorie Best Workplaces vallen. Sportoase is één van die Best Workplaces en daar zijn we enorm trots op!

Sportoase

Practice what we preach

Onze medewerkers genieten van sporttijd tijdens je werkuren. Deze sporttijd staat mee ingepland in het uurrooster en zal altijd gevrijwaard blijven, zelfs tijdens extreem drukke periodes. Zo maken wij allemaal samen onze gezondheidsmissie als fitste bedrijf van België waar!

Extra vakantiedagen door te sporten

Niet alleen tijdens, maar ook na de werkuren ondersteunen we onze medewerkers maximaal om te sporten. Als medewerker mag je bij Sportoase immers 24 op 7 gebruik maken van al onze faciliteiten. Maar de allerleukste extra die ze krijgen, zijn de extra vakantiedagen naarmate ze bij ons sporten. 

Doorgroeimogelijkheden

Sportoase is een ambitieus en gezond bedrijf met ambitieuze medewerkers. In 15 jaar tijd groeiden we uit tot de marktleider en werden we de maatstaf in onze sector. Die expansie zette zich ook door bij onze medewerkers. Heb jij ook ambitie en wil je graag kunnen doorgroeien in je job? Dan is Sportoase the place to be! 

Part of the family

Maar liefst 85% van onze collega's geeft aan zich zeer welkom te hebben gevoeld tijdens hun onboarding. Dat is dankzij onze Employer Journey.

Waarom we uniek zijn in wat we doen

fitness en zwemmen
in 1 abonnement

veilige sportomgeving
dankzij AIR-systeem

versterking van
gezondheid & immuniteit


Ander nieuws & acties