Programma afsluitweekend in Ter Heide

Maak kosteloos kennis met al het beste op vlak van sport en gezondheid tijdens ons grote afsluitweekend van de Time to Start-dagen bij Sportoase. Doe mee aan try-out groepslessen en leer de allerlaatste nieuwe snufjes kennen op vlak van sport en gezondheid. Word je tijdens ons afsluitweekend lid, dan geniet je van alle exclusieve voordelen van onze Time to Start-actie. Ontdek hieronder alvast onze volledige planning en maak je mee klaar voor een gezonde start van het nieuwe jaar!

Programma afsluitweekend

Zaterdag 15 januari

9u00

BBB

De klassieker onder de groepslessen! Niet alleen Borst-Buik-Billen, maar ook armen, zitvlak... worden getraind. Wil je een stevig gespierd lichaam, dan is dit iets voor jou.

9u00

10u00

Just Move into Shape

Cardio en kracht worden gecombineerd in deze pittige groepsles. Je zal je spieren zeker voelen na een uurtje!

11u00 en 12u00

Zumba

Zumba is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinomuziek. Je zal tijdens de Zumba workout heel wat calorieën verbranden. Maar Zumba is vooral leuk, gemakkelijk en effectief. Iedere les geeft je een feestgevoel.

11u00 en 12u00

14u00

Flow Yoga

Ben je na een dag vol stress aan ontspanning toe? Dan is dit een les voor jou. Met balansoefiningen op muziek en op een rustig tempo werken we aan relaxatie en concentratie op de ademhaling.

Ontdek meer info & video's
over onze groepslessen

Geïnteresseerd in één van onze groepslessen, maar wil je graag nog net dat beetje meer info vooraleer het zelf een keertje uit te proberen? Bekijk dan zeker ook onze video's waarin zowel coaches en deelnemers tekst en uitleg geven over het fungehalte van hun favoriete groepsles.

Maar de beste manier om echt te ontdekken of een groepsles op jouw maat is, is door ze natuurlijk zelf kosteloos te komen uittesten tijdens ons afsluitweekend. 

This image for Image Layouts addon

Start met sporten
aan de allerbeste voorwaarden

Bij Sportoase wensen we je het allerbeste toe voor het nieuwe jaar. Daarom pakken wij in januari dan ook uit met de allerbeste promo's. Januari 2022 wordt go-time bij Sportoase. De straffe verhalen van aan de kersttafel maken dan plaats voor straffe workouts op onze ultramoderne toestellen. Ben jij er klaar voor? Wij alvast wel!

Ontdek al onze promoties

Zondag 16 januari

9u00

Zumba

Zumba is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinomuziek. Je zal tijdens de Zumba workout heel wat calorieën verbranden. Maar Zumba is vooral leuk, gemakkelijk en effectief. Iedere les geeft je een feestgevoel.

9u00

10u00

Just Boxing

Een intensieve conditie- en bokstraining voor mannen én vrouwen, zonder fysiek contact.

11u00

Indoor Cycling

De les bij uitstek om aan je conditie te werken! Een uurtje lekker zweten met niet al te veel aan je hoofd. Gewoon fietsen en je laten leiden door de beat van de muziek. Klimmen, sprinten,... het kan allemaal en iedereen komt aan de eindstreep.

11u00

13u00

Club Power

Bij Club Power maken we gebruik van een halter met gewichten. De zwaarte van de halter kan individueel aangepast worden. Bij elk liedje train je een andere spiergroep.

Ontdek ons volledige aanbod

Sportoase Ter Heide - Rotselaar is een ontspanningsoord voor jong en oud. Ontdek al onze faciliteiten voor een gezellige en sportieve dag, met onder meer ons instructiezwembad, sauna, uitgebreide groepslessenpakket en zoveel meer. 

Alle faciliteiten

This image for Image Layouts addon
Sportoase Ter Heide - Rotselaar

Waarom wij uniek zijn in wat we doen

veilige sportomgeving dankzij AIR
versterking van gezondheid & immuniteit