Programma afsluitweekend in Wilsele-Putkapel

Maak kosteloos kennis met al het beste op vlak van sport en gezondheid tijdens ons grote afsluitweekend van de Time to Start-dagen bij Sportoase. Doe mee aan try-out groepslessen en leer de allerlaatste nieuwe snufjes kennen op vlak van sport en gezondheid. Word je tijdens ons afsluitweekend lid, dan geniet je van alle exclusieve voordelen van onze Time to Start-actie. Ontdek hieronder alvast onze volledige planning en maak je mee klaar voor een gezonde start van het nieuwe jaar!

Programma afsluitweekend

Zaterdag 15 januari

10u00

LaBlast

LaBlast is een total body workout gebaseerd op verschillende dansstijlen, zoals cha-cha-cha, jive, salsa, merengue, disco, samba en paso doble, waarbij je op amusante wijze heel wat calorieën weet te verbranden op swingende muziek.

10u00

11u00

BBB

De klassieker onder de groepslessen! Niet alleen Borst-Buik-Billen, maar ook armen, zitvlak... worden getraind. Wil je een stevig gespierd lichaam, dan is dit iets voor jou.

14u00

Step BBB

In deze les wordt eerst aan de conditie gewerkt. Met een eenvoudige choreografie gaat het steeds weer de step op en af. Zo gaan we lekker zweten en hebben we een optimale vetverbranding.
In het tweede deel van de les worden spierverstevigende oefeningen gedaan. Een les STEP/BBB staat garant voor een uitgebalanceerde training.

14u00

15u00

Buik en Rug

In deze les gaan we op zoek naar de juiste balans tussen buik- en rugspieren. Er wordt veel aandacht besteed aan de juiste uitvoering van de oefeningen.

Ontdek meer info & video's
over onze groepslessen

Geïnteresseerd in één van onze groepslessen, maar wil je graag nog net dat beetje meer info vooraleer het zelf een keertje uit te proberen? Bekijk dan zeker ook onze video's waarin zowel coaches en deelnemers tekst en uitleg geven over het fungehalte van hun favoriete groepsles.

Maar de beste manier om echt te ontdekken of een groepsles op jouw maat is, is door ze natuurlijk zelf kosteloos te komen uittesten tijdens ons afsluitweekend. 

This image for Image Layouts addon

Start met sporten
aan de allerbeste voorwaarden

Bij Sportoase wensen we je het allerbeste toe voor het nieuwe jaar. Daarom pakken wij in januari dan ook uit met de allerbeste promo's. Januari 2022 wordt go-time bij Sportoase. De straffe verhalen van aan de kersttafel maken dan plaats voor straffe workouts op onze ultramoderne toestellen. Ben jij er klaar voor? Wij alvast wel!

Ontdek al onze promoties

Zondag 16 januari

10u00

Zumba

Zumba is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinomuziek. Je zal tijdens de Zumba workout heel wat calorieën verbranden. Maar Zumba is vooral leuk, gemakkelijk en effectief. Iedere les geeft je een feestgevoel.

10u00

11u00

Yoga

Ben je na een dag vol stress aan ontspanning toe? Dan is dit een les voor jou. Met balansoefeningen op muziek en op een rustig tempo werken we aan relaxatie en concentratie op de ademhaling.

14u30

Club Power

Bij Club Power maken we gebruik van een halter met gewichten. De zwaarte van de halter kan individueel aangepast worden. Bij elk liedje train je een andere spiergroep.

14u30

15u45 en 16u15

Aqua Balance

Tijdens deze amusante les zetten we het ganse lichaam aan het werk om in balans te blijven op het water. Spektakel en plezier verzekerd tijdens deze aquales.

Ontdek ons volledige aanbod

Sportoase Wilsele-Putkapel is een ontspanningsoord voor jong en oud. Ontdek al onze faciliteiten voor een gezellige en sportieve dag, met onder meer ons sport-en wedstrijdbad met Mylaps tijdsregistratie, onze sauna, stoombad, uitgebreide groepslessenpakket en zoveel meer. 

Alle faciliteiten

This image for Image Layouts addon
Sportoase Wilsele-Putkapel

Waarom wij uniek zijn in wat we doen

veilige sportomgeving dankzij AIR
versterking van gezondheid & immuniteit