Sport op maandag 13 juni mee bovenop de Mijnterril

Een unieke workout met een uniek uitzicht? Dat wordt onze bootcamp groepsles van maandag 13 juni! Kom tussen 19 en 21 uur mee sporten bovenop de Mijnterril en beleef een workout om nooit meer te vergeten!

De meest bijzondere bootcamp ooit

Onze bootcamp groepsles van maandag 13 juni wordt er eentje van een hoog niveau. Letterlijk en figuurlijk zelfs, want met als het platform bovenop de Mijnterril werken we onze workout af op 55 meter hoogte. Vergeet tijdens het zweten door dus zeker niet te genieten van de prachtige vergezichten over Beringen en omstreken.

Toegankelijk voor leden en niet-leden

De groepsles bovenop de Mijnterril vormt het geschikte moment om samen te sporten met al je vrienden en familie, want onze unieke groepsles is namelijk toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Beschik je nog niet over een beurtenkaart of abonnement, betaal je 8,50 euro voor deelname.

Geniet van een exclusieve promo

Heb je na deze workout de smaak helemaal te pakken gekregen, dan kan je enkel op 13 juni profiteren van een exclusief aanbod, waarbij je van 1 extra beurt geniet bij aankoop van een beurtenkaart of een korting van 1 les ontvangt bij aankoop van een abonnement.

Hoe reserveren?

Wil jij deze unieke workout ook niet missen? Schrijf je dan zeker op voorhand in, want de plaatsjes zijn beperkt. Inschrijven voor de bootcamp groepsles van 13 juni kan alvast op volgende wijze: 

  • Online via onze webshop
  • Telefonisch via 011/71.21.10
  • Of ter plaatse aan onze balie
Praktische info: We verzamelen samen aan Sportoase be-MINE - Beringen en klimmen dan samen richting de top van de Mijnterril voor de bootcamp groepsles van 19u00 tot 21u00. 

DE LOCATIE
de top van de Mijnterril

De eerste oefening van de bootcamp? 285 trappen beklimmen richting de top van de Mijnterril, goed voor gemiddeld zo'n 0,105 calorieën per trede. In totaal zal je dus al zo'n 30 calorieën verbrand hebben nog voor je groepsles goed en wel gestart is! Je sporthorloge zal met andere woorden overuren draaien om al die bewegingen te kunnen blijven bijhouden! Op deze unieke locatie zal je dus niet enkel kunnen genieten van prachtige vergezichten over de ganse regio, maar ook van een pittige en efficiënte workout. 

 

Reserveer nu!

AANBOD
Ontdek al onze andere groepslessen

Meer sportfun, die beleef je samen. Daarom bieden we je bij Sportoase wekelijks een ruim en up-to-date assortiment groepslessen, waarmee je in een geweldige sfeer en ambiance werk kan maken van je gezondheid. Ontdek hieronder alvast het uurrooster van jouw favoriete Sportoase en kies zo jouw favoriete groepsles uit maar liefst 540 uren van puur sportplezier.

 

Ontdek al onze groepslessen

Ontdek ons volledige aanbod

Sportoase be-MINE Beringen is een ontspanningsoord voor jong en oud. Ontdek al onze faciliteiten voor een gezellige en sportieve dag, met onder meer onze binnen- en buitenzwembaden, glijbanen, groepslessen en zoveel meer. 

Alle faciliteiten

Sportoase be-MINE, Beringen, Avonturenberg
Sportoase be-MINE - Beringen