Bereikbaarheid

Sportoase Elshout is gelegen in het prachtige Park van Brasschaat, op de grens van Brasschaat en Schoten. Met de Elshoutbaan als ideale invalsweg en verschillende autostrades in de onmiddellijke nabijheid. Tevens met een bushalte voor de deur. Bovendien beschikt Sportoase Elshout over een ruime fietsenstalling!

Met de fiets

Fietsers rijden de Elshoutbaan vanuit Brasschaat niet op. Zij gebruiken het fietspad in het Park van Brasschaat, parallel naast de Elshoutbaan. Dit fietspad kronkelt zich een weg recht naar Sportoase Elshout.

Met de wagen

Vanuit het centrum van Schoten (Paalstraat) gaat u in noordelijke richting naar de Brechtsebaan. Op de Brechtsebaan gaat u rechts richting Brasschaat. Aan de eerstvolgende lichten gaat u links de Elshoutbaan op. Net na de brug ziet u aan de linkse kant de parking van Sportoase Elshout.

Aan de kerk van het centrum van Brasschaat volgt u de Miksebaan. Aan de tweede verkeerslichten gaat u rechts de Elshoutbaan op. Na 400 meter ziet u aan uw rechtse zijde de parking van Sportoase Elshout.

Met het openbaar vervoer

U kunt ons gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer.

Zowel bus 730 als 780 stopt vlak voor ons sportcentrum. Komende vanuit Antwerpen neemt u lijn 730, vanuit Zandvliet, Kapellen, neemt u lijn 780.
Afstappen doet u steeds aan halte Elshoutbaan.