Bereikbaarheid

Sportoase Philipssite is gelegen aan de Leuvense ring, in een oase van rust en in de onmiddellijke nabijheid van de grote invalswegen en de autosnelwegen E40 en E314. Tevens dichtbij het station en met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken.
Bovendien beschikt Sportoase Philipssite over een ruime fietsenstalling!

Met de wagen of tourbus

Neem de E40 richting Leuven en volg de 314 richting Genk, Hasselt en Leuven. Neem de afslag Leuven bij de volgende splitsing (afrit 15). Ga rechtdoor en sla rechtsaf aan de derde lichten (Tervuursevest). Na 2km zie je de Philipssite aan de rechterkant.

Naast het centrum van Sportoase is er een ondergrondse parking in privé-beheer van een extern bedrijf. Deze parking is 24u/24u toegankelijk met 700 parkeerplaatsen.
Busparking: Aan het eind van de Nieuwe Kerkhofdreef (ongeveer waar de tunnel start).

Met het openbaar vervoer

Ook met de trein is Leuven langs verschillende invalswegen bereikbaar. Zo zijn er rechtstreekse verbindingen vanuit Brussel, Antwerpen, Mechelen, Diest, Tienen, Hasselt, enz...
Sportoase ligt op 20 minuten wandelen van het station. Vertrekkende aan het station is Sportoase Philipssite dus ook perfect te voet bereikbaar.

Om de 10 minuten komt er de ringbus langs elke halte op de ring en aan het station.
Bus 601 rijdt langs de binnenring, de andere bus 600 rijdt langs de buitenring. Deze rijden in tegenovergestelde richting. De op- en afstapplaats is de halte PARKPOORT op 3 minuten wandelen van Sportoase Philipssite.

Toegang leveranciers

In te geven op GPS: kruising Geldenaaksebaan - Philipssite