Programma afsluitweekend in De Lo

Maak kosteloos kennis met al het beste op vlak van sport en gezondheid tijdens ons grote afsluitweekend van de Time to Start-dagen bij Sportoase. Doe mee aan try-out groepslessen, leer de allerlaatste nieuwe snufjes kennen op vlak van fitness en laat je gezondheid in kaart brengen met onze Healthscan. Word je tijdens ons afsluitweekend lid, dan geniet je van alle exclusieve voordelen van onze Time to Start-actie. Ontdek hieronder alvast onze volledige planning en maak je mee klaar voor een gezonde start van het nieuwe jaar!

Programma afsluitweekend

Zaterdag 15 januari

13u00

Club Power

Bij Power maken we gebruik van een halter met gewichten. De zwaarte van de halter kan individueel aangepast worden. Bij elk liedje train je een andere spiergroep.

13u00

14u00

Boxing Class

Een intensieve conditie- en bokstraining voor mannen én vrouwen, zonder fysiek contact.

This image for Image Layouts addon

Maak kennis met onze healthclub
Boek jouw afspraak met een coach

Leer de allernieuwste snufjes van onze ultramoderne Technogymtoestellen kennen en haal zo alles uit jouw workout. Boek nu jouw gratis en persoonlijke begeleidingsronde doorheen onze Healthclub en start zo het nieuwe jaar met heel wat extra kennis over het belang van sporten voor jouw gezondheid.

Boek jouw vrijblijvende afspraak
This image for Image Layouts addon

Start met sporten
aan de allerbeste voorwaarden

Bij Sportoase wensen we je het allerbeste toe voor het nieuwe jaar. Daarom pakken wij in januari dan ook uit met de allerbeste promo's. Januari 2022 wordt go-time bij Sportoase. De straffe verhalen van aan de kersttafel maken dan plaats voor straffe workouts op onze ultramoderne toestellen. Ben jij er klaar voor? Wij alvast wel!

Ontdek al onze promoties

Zondag 16 januari

10u00

Club Fit & Shape

Cardio en kracht worden gecombineerd in deze pittige groepsles. Je zal je spieren zeker voelen na een uurtje!

10u00

11u15

Aquazumba

De nieuwste trend onder de aqualessen! Op Latijns-Amerikaanse muziek dansen we in het water. Een unieke ervaring en fun gegarandeerd.

13u00

Zumba

Zumba is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinomuziek. Je zal tijdens de Zumba workout heel wat calorieën verbranden. Maar Zumba is vooral leuk, gemakkelijk en effectief. Iedere les geeft je een feestgevoel.

13u00

14u00

Stepzumba

In deze les wordt vooral aan de conditie gewerkt. Met een eenvoudige choreografie op Latijns-Amerikaanse muziek gaat het steeds weer de step op en af. Zo gaan we lekker zweten en hebben we een optimale vetverbranding.

Ontdek ons volledige aanbod

Sportoase De Lo - Heist-op-den-Berg is een ontspanningsoord voor jong en oud. Ontdek al onze faciliteiten voor een gezellige en sportieve dag, met onder meer onze ruime fitness, grote recreatieve zwemzone met spectaculair glijbanencomplex, uitgebreide groepslessenpakket, gezellige brasserie en zoveel meer. 

Alle faciliteiten

This image for Image Layouts addon
Sportoase De Lo - Heist-op-den-Berg

Waarom wij uniek zijn in wat we doen

fitness en zwemmen in 1 abonnement
veilige sportomgeving dankzij AIR
versterking van gezondheid & immuniteit