Virtual reality bij Sportoase

Geef je verjaardagsfeestje een extra dimensie met Sportoase Virtual Reality en beleef je verjaardag in een andere dimensie samen met je vrienden. Duik in de wondere onderwaterwereld en zwem tussen de koningen van de zee of ga op schattenjacht en ontrafel zo het mysterie van kapitein Davy Jones. 

De schat van Davy Jones: een mythisch onderwatermysterie

voor 25 euro

Waar ligt de schat van kapitein Davy Jones begraven? Dat is de op te lossen vraag tijdens dit meeslepende onderwateravontuur. De kist met goud die de mythische kapitein verstopt heeft, is haast even groot als het plezier en avontuur dat je ervaart tijdens de zoektocht zelf. Ga per 4 de strijd aan met andere teams een haast je een weg richting de geheime verstopplaats. Slaag jij er met je team van stoere en slimme speurders als eerste in om het mysterie te ontrafelen? 

Ontdek de wondere onderwaterwereld met onze Virtual Reality-snorkelset

voor 25 euro

Hoe ziet het leven op de bodem van de zee eruit? Hoe groot is een walvis nu eigenlijk echt en leven er echt zeemeerminprinsessen in een onderwaterkasteel? Voel je gewichtsloos gedragen door de golven van de zee en laat je overweldigen door al die mooie onderwatertaferelen. Ontdek het antwoord op deze en nog veel meer vragen met onze Virtual Reality-snorkelset! 

Er is overal een Sportoase bij jou in de buurt

Niet alleen jouw verjaardagsfeestje is perfect op jouw maat, ook jouw favoriete Sportoase is dat. Met 17 vestigingen over het ganse land verspreid, vind je ons nagenoeg terug in het ganse land op korte afstand van je voordeur. Ga langs bij jouw dichtstbijzijnde centrum en krijg er tekst en uitleg bij al onze verschillende modules. Zo maken we samen van jouw verjaardag een onvergetelijk avontuur! 

>> Ontdek alle info over jouw favoriete Sportoase via onze interactieve kaart.

Wij zorgen voor een topparty
van A tot Z

De allerleukste verjaardag, die vier je bij Sportoase. Niet alleen zorgen wij voor een speciale en memorabele activiteit, we zorgen ook voor een op en top beleving daarnaast, inclusief een lekker hapje en drankje voor alle feestvierders. Voor slechts 19,99 euro zorgen wij dan ook voor een echte topparty van A tot Z! 

Reserveer nu jouw verjaardagsfeestje!

Ontdek ook al onze andere formules

Sportoase Kidsparty Zeemeermin

Een leuk thema
voor jouw feestje

Zwemmen als een zeermeermin of een heuse discoparty in het zwembad speciaal voor jouw verjaardag? Het kan allemaal bij Sportoase. Ga voor een uniek verjaardagsfeestje en stel jouw favoriete programma samen. Ontdek hier meer info over al onze andere themapakketten voor jouw verjaardagsfeestje! 

Ontdek alle thema's
Sportoase Kidsparty Zeemeermin

Een coole party
op het ijs van Groot Schijn?

Al glijdend je verjaardag vieren? Dat kan in Sportoase Groot Schijn! 's Lands grootste en meest moderne complex vormt de ideale locatie om je verjaardag te vieren. Beleef samen met je vrienden schaatsplezier op onze ijsbaan met discobol of glij samen van ons doldwaze glijbanen in het zwembad. Alles is mogelijk in Groot Schijn. Ontdek hier al onze formules. 

Reserveer hier jouw feestje in Groot Schijn!