UPDATE: Sportbaden en fitness blijven open

De laatste Veiligheidsraad van 22 december bracht enkele bijkomende extra maatregelen met zich mee. Ontdek hieronder welk effect deze nieuwe regelgevingen vanaf zondag 26 december zullen hebben op jouw bezoek aan je favoriete Sportoase-vestiging.

Alles op een rijtje

Sportbaden en fitness blijven geopend

Werken aan je gezondheid is nog altijd een van de beste middelen om je weerbaarheid te versterken. Het is daarom vanzelfsprekend dat onze sportbaden en fitness geopend blijven. Heel het Sportoase team blijft klaar staan om jullie met raad en daad bij te staan in het werken aan jouw gezondheid.

 Zo zorgen wij voor een concrete bijdrage aan jouw gezondheid

De beste plaats om veilig aan je gezondheid te werken

Naast het zorgvuldig opvolgen van de geldende maatregelen door onze medewerkers, zijn er verschillende systemen in gebruik in jouw Sportoase vestiging die garanderen dat je kan sporten in een veilige omgeving.

Zowel met ons AIR-systeem, als met duidelijke CO2-meters, zorgen wij ervoor dat jouw Sportoase vestiging de beste plaats blijft om in alle veiligheid aan jouw gezondheid te werken. Ontdek er meer over in onze blog rond veilig sporten.

Zo zorgen wij voor een veilige sportplek

Openingsuren

Wil je graag komen sporten? Bekijk dan zeker eerst even onze openingsuren. Deze kan je handig en gemakkelijk online per vestiging terugvinden. 

Ontdek hier de openingsuren van jouw favoriete Sportoase

Sluiting recreatief bad

Op overheidsbevel zullen wij vanaf zondag 26 december onze recreatieve baden sluiten. Dat wil concreet zeggen dat vanaf dan enkel de sportbaden en fitness geopend zullen zijn. Ook de schaatsbanen in Sportoase Groot Schijn blijven geopend.

Wat met mijn abonnement en/of beurtenkaart?

Uiteraard zorgen we er voor dat je – wanneer je niet gebruik kan maken van de inhoud van je abonnement – je hier ook niet voor hoeft te betalen. Concreet wil dat zeggen:

  • We gaan niet domiciliëren voor abonnementen op recreatief zwemmen.
  • Dat we de geldigheid van beurtenkaarten op recreatief zwemmen alvast met 1 maand zullen verlengen (we herbekijken deze situatie van maand tot maand)

Ander nieuws & acties