1.362,06 Miles voor eens zoveel Smiles

Image

1.362,06 mijl, oftewel 2.192,03 kilometer, dat is de afstand die we vandaag met z'n allen al rennend, fietsend en roeiend hebben afgelegd. Een prestatie om spontaan van bij te gaan glimlachen als je het ons vraagt. Dankzij al jullie inspanningen in onze 14 deelnemende vestigingen, werd deze Miles for Smiles een succes! 

 

Dat succes hebben wij voor u op deze pagina samengevat in niet enkel woord, maar ook beeld. Ga op rondrit doorheen het ganse land van Sportoase-site naar site en (her)beleef zo Miles for Smiles met de leukste beelden van de dag, kijk en luister naar enkele getuigenissen van onze koene deelnemers of geniet van de fraaie aftermovie die werd gedraaid in onze site in De Lijster - Londerzeel. 

Ga op rondrit van Sportoase-site naar site en (her)beleef Miles for Smiles

"Miles for Smiles is een super initiatief! We hebben het begeleid sporten echt gemist."

Schepen van Sport Johan Geleyns (Stad Leuven): "Veilig buiten sporten kan."

Aftermovie De Lijster - Londerzeel

Ook in onze site in De Lijster - Londerzeel gaven jullie massaal het beste van jullie zelf. En onze coaches, die zagen dat het goed was! 

Image

Miles for Smiles met #SteunKousen

Sporten voor het (mentaal) welzijn van ons allemaal, dat deden wij vandaag een beetje anders dan gewoonlijk. Want met anders zijn is namelijk helemaal niets mis! Daarom trokken wij vandaag met onze #SportoaseFamily twee verschillende sokken aan, want onze sportieve familie draagt iedereen een warm hart toe. 


Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen