De titel van Belgisch bedrijfskampioen in een wel heel specifieke discipline. Dat is de eer die er te behalen valt tijdens de Curling Cup for Companies. De precisiesport op het ijs is een garantie op een spectaculaire én amusante beleving voor jouw onderneming. Met de organisatie van dit kampioenschap voegen we daar bij Sportoase nog eens een uitdagend competitie-element aan toe. Heeft jouw bedrijf het in zich om de nationale titel in de wacht te slepen? Schrijf je dan nu snel in!

Curling Cup for Companies

Zo verovert jouw bedrijf de nationale driekleur

Vanaf 10 maart iedere donderdag

Vanaf 10 maart glijden de stenen voor het eerst over het ijs. Iedere donderdagavond nemen bedrijven het in poules van vier tegen elkaar op in de strijd voor groepswinst.

16 teams

Vier poules van vier, ofwel 16 teams dingen naar de titel van nationaal kampioen bedrijvencurling. Wees er dus snel bij en verzeker zo je plekje in de competitie.

Superfinale voor beste vier

De besten van elke poule stoten door naar de superfinale, waar zij in een onderling duel zullen uitmaken wie het beste curlingbedrijf is van België.

We herschrijven de curling-geschiedenis

Geloof ons vrij, curling is meer dan petanque op het ijs of dweilen zonder boenmiddel. Internationaal wordt de sport momenteel gedomineerd door vooral Canada, Zweden en de Verenigde Staten. België behaalde in deze sport nog nooit een medaille. Toch kent de sport zijn beginselen in onze contreien. Niemand minder dan Pieter Bruegel de Oude maakte in 1565 de allereerste referentie naar de sport op zijn schilderij Jagers in de sneeuw. 556 jaar later gaan we in de stad waar hij de schilderskunst onder de knie kreeg, die curlingtraditie nieuw leven inblazen in Sportoase Groot Schijn – Antwerpen.

’s Lands grootste en meest moderne sportcomplex beschikt namelijk over een nagelnieuwe curlingbaan. Ingehuldigd en ingespeeld door Antwerps schepen van sport Peter Wouters himself in een onderling duel met onze algemeen directeur Michaël Schouwaerts.

Geen plek die dus meer geschikt is om de curlingbeleving in ons land nieuw leven in te blazen dan Groot Schijn. Historie en heroïek hangen hier in de lucht. En historie is ook wat jouw bedrijf kan schrijven, door zich als allereerste te kronen tot Belgisch kampioen bedrijvencurling.

Curling Sportoase Groot Schijn

DE ARENA
SPORTOASE GROOT SCHIJN

Zowel de superfinale als ook alle andere poulewedstrijden zullen worden afgewerkt in een op en top professionele omkadering met sfeerverlichting, discobol, piekfijne geluidsinstallatie en een apertiefbar. De Curling Cup for Companies is met andere woorden meer dan een curlingwedstrijd. Het is een totaalbeleving, dat naast sport en ontspanning, ook de ideale aangelegenheid biedt om even te netwerken met andere bedrijven of organisaties.

Ontdek alle faciliteiten

Practice makes perfect!

Eerst even wat oefenen voor je deelname aan de Curling Cup for Companies? Dat kan! Boek nu je teamevent in Groot Schijn met curling instructeur.


Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen