De Lijster Londerzeel opent binnen enkele weken de deuren: dit kun je verwachten

Nog eventjes en het is ein-de-lijk zover: dan gaat onze nieuwe vestiging De Lijster in Londerzeel open. Om het wachten wat te verzachten, bieden we jullie voor de gelegenheid nog eens een blik achter de schermen. We lichten ook al een tipje van de sluier over ons openingsweekend op 4 en 5 mei!

Laatste hand wordt gelegd

Net als in onze andere vestigingen voorzien we in Sportoase De Lijster een uitgebreid aanbod aan sport en ontspanning. We leggen momenteel dan ook de laatste hand aan de diverse faciliteiten.

Denk aan:

  • Zwemparadijs met sportbad, maar ook instructiebad, recreatieve zone, zone voor peuters en kleuters, waterspeelpark en wellness
  • Volledig uitgeruste fitness
  • Verschillende sportzalen waaronder een gevechtssportzaal en groepslessenzalen
  • Kleedruimtes, zowel individueel als voor families en personen met een handicap. In de fitness zijn de kleedkamers ook uitgerust met sauna!
  • Voldoende, veilige lockers
  • Brasserie mét terras

Hoe dat er precies komt uit te zien, ontdekken we allemaal samen op 4 en 5 mei, maar een sneak peek kunnen we natuurlijk wel al geven:

Ontwerp zonder titel 6

Aftellen naar het openingsweekend

Wat kijken we er trouwens naar uit om eerste bezoekers te verwelkomen tijdens het openingsweekend op 4 en 5 mei! We planden verschillende leuke activiteiten, die allemaal bedoeld zijn om jou optimaal het nieuwe centrum te kunnen laten ontdekken!

Kom op zaterdag 4 mei langs op de VIP opening tussen 10u en 18u en…

  • Ga op ontdekking in JOUW gloednieuwe sportcomplex: verken, uitzonderlijk én eenmalig, het volledige sportcentrum zowel voor als achter de schermen.
  • Neem gratis deel aan tal van demolessen zowel in als uit het water
  • Geniet van exclusieve voordelen
  • Win leuke prijzen

Op zondag 5 mei is Sportoase De Lijster ook echt geopend en kan je voor het eerst komen zwemmen, fitnessen of relaxen. Wij zorgen voor unieke voordeeltarieven die het mogelijk maken verschillende activiteiten te combineren!

Gloednieuw centrum, gloednieuw team

Ook het gloednieuwe team kijkt er natuurlijk naar uit om aan de slag te gaan. Baliemedewerkers, fitnesscoaches, groepslesgevers, redders, schoonmaakmedewerkers... Geen enkele vestiging, en dus ook Sportoase De Lijster niet, zou hetzelfde zijn zonder haar medewerkers!

Zin om hier ook deel van uit te maken? We zoeken nog een aantal collega’s om dit enthousiaste team te vervoegen. Misschien is één van deze jobs jou wel op het lijf geschreven?


Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen