Glij jezelf naar eindeloos veel zwemplezier

Ben je een glijbaanfanaat in hart en nieren? Dan ben jij bij Sportoase aan het juiste adres! Met onze ruim 25 glijbanen hebben we niet enkel een ruim aanbod, maar hebben we ook tot en met de paasvakantie een leuke challenge voor jou in petto. Kom al onze glijbanen zelf ontdekken en glij daarbij niet enkel naar extra veel waterpret, maar ook richting eeuwige roem. Want de grootste glijbaangenieter bij ons maakt namelijk kans om z'n naam te mogen geven aan zijn of haar favoriete glijbaan. 

Jouw eigen glijbaan in Sportoase, zo werkt het

Download hier jouw glijbanenkaart

Jouw glijsessies richting eeuwige roem starten hier. Download jouw glijbanenkaart en bezoek zoveel mogelijke verschillende Sportoases. 

Download jouw kaart

Krijg een stempel bij ieder bezoek

Ga met je glijbanenkaart op rondrit doorheen onze verschillende Sportoases. Glij je doorheen één van onze unieke glijbanen, dan krijg je daarvoor alvast een stempel in return. Bij het bezoek aan 5 verschillende Sportoases, is je stempelkaart vol. 

Bezorg ons je volle stempelkaart

Lever je volle kaart in aan de balie van jouw Sportoase of stuur 'm ons op via social media vóór 17 april en krijg hiervoor alvast een zwemticket voor twee cadeau. Als klap op de vuurpijl maak je daarnaast ook kans dat jij jouw naam mag geven aan je favoriete glijbaan. 

Ontdek al onze glijbanen

Legenda glijbanen

Van supersnel tot gezellig voor de ganse familie, bij Sportoase hebben we alles in huis voor een ontspannend dagje glijbanenplezier. Ontdek hieronder welke verschillende types we in huis hebben en bekijk in bovenstaande fotoslider waar je welke glijbaan kan terugvinden. 

Snelheid
Looping
Raceglijbaan
Familieglijbaan

Doe mee met onze glijbanenchallenge en win een glijbaan met jouw naam!

Glij jezelf bij Sportoase niet enkel en alleen naar eindeloos veel glijplezier, maar glij jezelf ook richting eeuwige roem. Volbreng voor 17 april onze glijbanenchallenge en win zo niet enkel en alleen een dagje zwemplezier samen met je beste vriend of vriendin, maar maak ook kans op jouw exclusieve naambordje aan jouw favoriete glijbaan bij Sportoase! 

Rep je dus snel naar het zwembad, ontdek al onze te gekke glijbanen en wie weet scheur jij binnenkort dan wel door je eigen Mighty Marion, Tornado Thomas-Tube of de Gekke Glen-Glijbaan. 

Image

Waarom we uniek zijn in wat we doen

fitness en zwemmen
in 1 abonnement

veilige sportomgeving
dankzij ons AIR-systeem

versterking van
gezondheid & immuniteit


Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen