Voor het 9e jaar op rij de beste van de klas: Sportoase behaalt opnieuw ISO-certificaat

Voor de negende keer op rij wist Sportoase als enige in zijn sector het felbegeerde ISO-certificaat voor veiligheid en kwaliteit in de wacht te slepen. Deze professionele equivalent van de glimlach van een klant, laat ons dan ook met een grote smile op ons gezicht uitkijken naar een mooie toekomst, waarin we nog meer mensen op een kwalitatieve manier kunnen laten genieten van sport en ontspanning. 

Voor het 9de jaar op rij
de beste van de klas

Als enige in de sector, wist Sportoase het ISO-certificaat voor veiligheid en kwaliteit in de wacht te slepen. Bij die jurering wisten we uitstekende scores te behalen op tal van parameters, die op allerlei verschillende manier werden getest en beoordeeld. 

Sportoase

Bezoek van mystery shoppers

De operationele werking van al onze vestigingen werd in de praktijk vakkundig en kritisch onder de loep genoemen door het bezoek van mystery shoppers. 

Kwaliteits- en veiligheidsbeoordelingen met uitgebreide analyses

Zowel via interne audits als externe audits werden alle processen extra gecontroleerd om ook hier de hoogste graad van efficiëntie en kwaliteit na te streven. 

Opvolging van leveranciers en stakeholders

Niet alleen onze eigen (infra)structuren werden aan een kwaliteitstest onderworpen, ook de werking van en met al onze leveranciers en stakeholders werd hierbij onder een vergrootglas geïnspecteerd. Zo garanderen we steevast een werking met de beste partners en de beste producten. 

Controle door onafhankelijke labo’s voor waterkwaliteit en hygiëne

Binnen Sportoase voeren we dagelijks controles uit op onze waterkwaliteit en hygiëne om jou steevast een veilige en gezonde sportomgeving te kunnen garanderen. Het nut van die interne metingen werd ook onderstreept door de metingen die externe labo's uitvoerden bij hun kwaliteitscontrole op vlak van hygiëne en waterkwaliteit. 

Wat is ISO?

Als uitbater van een geweldig scala aan sportfaciliteiten, streven we in de eerste plaats altijd de glimlach van onze klanten na. Voor Sportoase vormen kwaliteit en plezier, samen met veiligheid en hygiëne, dan ook de twee belangrijkste pijlers in onze operationele werking. De glimlach van de klant en de dagelijkse (positieve) feedback zijn voor ons hierin de belangrijkste kwaliteitscontrole. Al deze zaken worden ernstig en op de meest spoedige manier opgevolgd binnen onze organisatie.

Dankzij de meer dan 4 miljoen jaarlijkse sporters die bij Sportoase over de vloer komen, beschikken we over een zeer uitgebreide variëteit aan dagdagelijkse bezoekers en hebben we ook een breed spectrum aan feedback, zowel subjectief als objectief. Om van daaruit een globale en algemene conclusie te kunnen trekken, heeft het ISO enkele normen op papier gezet, die als vaste kwaliteitslijnen zijn gaan fungeren binnen de objectieve beoordeling van de geleverde kwaliteit en veiligheid binnen een bedrijf. Het testen en monitoren van deze kwaliteitsnormen bij Sportoase worden onder andere uitgevoerd door de maandelijkse beoordelingsrapporten van een onafhankelijk onderzoeksbureau dat Mystery Shoppers naar al onze sites stuurt, door interne audits en KPI-metingen te analyseren én door periodieke externe audits te realiseren in samenwerking met SGS, wereldleider op het gebied van inspecties, controles, analyses en certificering.

Image

9 jaar op rij de maatstaf voor veiligheid en kwaliteit

Voor het negende jaar op rij wist Sportoase hierin een uitstekend rapport te behalen, wat resulteerde in een hernieuwde uitreiking van het ISO-certificaat. Deze professionele equivalent van de glimlach van een klant, laat ook ons met een grote smile op ons gezicht uitkijken naar een mooie toekomst. Het behalen van het ISO-certificaat is voor ons dan ook geen eindpunt. De dagelijkse tevredenheid van klanten blijft het belangrijkste streefdoel in onze werking. En daarvoor gaan wij, samen met al onze geweldige medewerkers, altijd die ene stap verder. Dag na dag, week na week en maand na maand. Geloof ons vrij, het streven naar perfectie bij Sportoase, stopt zelfs niet na het behalen van een negende ISO-certificaat.

Waarom we uniek zijn in wat we doen

fitness en zwemmen
in 1 abonnement

veilige sportomgeving
dankzij AIR-systeem

versterking van
gezondheid & immuniteit


Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen