Kwaliteit, geen loze belofte bij Sportoase

Kids- zwemschool

ISO 9001 certificiëring

De kwaliteit van een sportorganisatie wordt niet gemeten via een scorebord, maar aan de hand van de aanwezige structuur en omkadering.
Maar hoe hou je zo'n organisatiegroei onder controle? Hoe zorg je ervoor dat al die bruisende locaties van spelende kinderen, ambitieuze topsporters en rustzoekende volwassenen in lijn lopen? “Structuur en discipline,” is het antwoord van algemeen directeur, Michaël Schouwaerts. Het is onder zijn impuls dat Sportoase keer na keer het ISO 9001-certificaat behaalt.

Dankzij dit systeem bewaakt Sportoase jaar na jaar haar kwaliteit en wordt er meteen ook structureel gekeken hoe we de zaken kunnen verbeteren in de breedste zin van het woord.

hartveilig

Hartveilig- label

We hebben op alle vestigingen een AED-toestel hangen, maar dat is niet alles. Om dit label te verkrijgen dient 10% van de medewerkers opgeleid te zijn en een uitgebreide kennis te hebben van EHBO. Sportoase gaat hier nog een stapje verder want jaarlijks krijgen alle 600 medewerkers een uitgebreide EHBO cursus waarbij onder andere gefocused wordt op de bediening van de AED toestellen.

techno

Sportoase kiest voor kwaliteit en duurzaamheid met Technogym

Bovendien genoten alle fitnessmanagaer van een exclusieve opleiding bij Technogym. Zo mogen zij zich nu als 1 van de enigen in Belgiê Mastertrainer noemen.

Ontdek hier het hele artikel over dit partnership
Kids- zwemschool

De hoogste scores op Sport Vlaanderen

Ook Sport Vlaanderen erkent de kwaliteit van onze centra. Onlangs werden we in een onafhankelijk rapport op de hele lijn als uitstekend beoordeeld.


Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen