Bij Sportoase sport je met de beste toestellen op de markt

Topkwaliteit en gebruiksgemak, daar draait het niet alleen bij ons om, maar ook bij Technogym. De Italiaanse fabrikant van fitness- en wellnesstoestellen staat al jaren bekend als de allerbeste in zijn vakgebied. Het mag dan ook geen verrassing heten dat we bij Sportoase ontzettend trots zijn op onze samenwerking met dit gerenommeerde sportmerk. “Al 10 jaar lang zorgen we zo samen voor de beste toestellen, gecombineerd met de best mogelijke omkadering en dat aan de scherpst mogelijke tarieven. We zijn op dat vlak een unicum in België.”

De Skillbike, de nieuwste toptechnologie voor indoor fietsen

De Skillbike van Technogym is één van de nieuwste technische snufjes uit het gamma, gecreërd op basis van de feedback van absolute topatleten, vormt het de beste indoor fietsbeleving op de markt. 

De laatste nieuwe technische snufjes op de markt? Die vind je bij Sportoase. Dankzij onze deal met Technogym als exclusieve supplier, bieden wij een ongeziene kwaliteitsgarantie aan voor al onze leden. “Zo komen de meest innovatieve producten samen op de meest innovatieve sportclub van het land.”, klinkt het trots bij Michaël Schouwaerts, algemeen directeur van Groep Sportoase.

De samenwerking tussen Technogym en Sportoase is er dan ook één tussen een wereldmarktleider en een Belgische marktleider op het vlak van sportinfrastructuur. “Het beste van het beste komt hier echt samen. Klanten kunnen bij ons trainen op toestellen die ontwikkeld zijn op basis van de jarenlange ervaring van Technogym en op de feedback die zij verkregen van ’s werelds beste atleten, dankzij hun statuut van officieel leverancier voor onder meer de Olympische Spelen. De nieuwe Skillbike en Skillrun uit hun laatste productenreeks zijn hier twee uitstekende voorbeelden van, waarbij de sportbelevenis naar een hoger level is getild door feedback vanuit de praktijk.”

Inspelen op die feedback wordt in de toekomst nog één van de extra stokpaardjes binnen de samenwerking tussen Technogym en Sportoase. “Door onze goede connectie met Technogym Benelux, mogen wij ook meedenken over bepaalde concepten, vanuit een gemeenschappelijke visie. Er is zelfs sprake dat we in de nabije toekomst als een soort pilotcentrum zouden mogen gaan fungeren. Zulke vormen van samenwerking geven veel vertrouwen, zowel voor ons alsook voor onze leden, die zo zelf ook mee de toekomst van indoor sportbeleving kunnen gaan bepalen.

De inventiviteit en de kennis om feedback om te zetten in nog betere eindproducten, maakt van Technogym de gedroomde partner. “Het lijkt wel of het bedrijf nooit stilstaat en zich elke dag opnieuw probeert uit te vinden. Zo ben ik zelf ontzettende fan van de Mywellness Cloud van Technogym, die ook aanwezig is op al onze locaties. Dankzij deze functie maken we een koppeling met online-wedstrijden, die we ketenbreed kunnen doortrekken. Je loopt of fietst zo niet alleen tegen de mensen naast je, maar ook tegen leden die misschien wel honderd kilometer verderop aan het trainen zijn in één van onze andere vestigingen. Dat versterkt de beleving en het community gevoel enorm en stimuleert je om net dat tikkeltje verder te gaan tijdens je workout.”


Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen