Sportoase wordt de thuisbasis voor leden van Triatlon Vlaanderen

De triatlonsport ligt ons bij Sportoase nauw aan het hart. Dat uitte zich onder meer al in het opstarten van het Sportoase Triathlon Team en nog recenter, in de ondersteuning van het TritoChange-event, waar we onze sites openstelden voor enkele deelnemers, waardoor ze hun Do-It-Your-Own-triatlon bij ons konden afwerken. Die ondersteuning willen we nu aan alle triatleten geven, in onze niet-aflatende missie om sport en gezondheid als totaalpakket aan zoveel mogelijk mensen te kunnen aanbieden. Als absolute kartrekkers op dat vlak, en op het vlak van ondersteuning van de triatlonsport, vormt een samenwerking met Triatlon Vlaanderen daarin een logische volgende stap.

Sportoase en Triatlon Vlaanderen hebben vertrouwen in de toekomst. Meer dan ooit werd de afgelopen maanden het belang van voldoende sporten en bewegen aangetoond. De zwem-, fiets- en loopmicrobe is bij vele mensen wakker geworden. Met verschillende initiatieven zullen we dit enthousiasme omzetten in duurzame sportoefening.

Website Triatlon Vlaanderen

Image

Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen