Sportoase draagt bij!

Image

Athletes for Hope

0

Sportoase steunt het geweldige project van Marc Herremans: Athletes for Hope.

13 jonge sportieve talenten uit 4 verschillende sporttakken zullen er alles aan doen om knappe prestaties neer te zetten. Bij het behalen van hun doelen schenken wij als partner een bonus aan het project rond het aankopen van een staprobot voor kinderen met ruggenmergletsels of spierziektes.

G-Sport Vlaanderen

G-Sport Vlaanderen en Sportoase slaan reeds jaren de handen in elkaar. Zo zorgen we samen voor een maximale toegankelijkheid in onze sportcentra.
Ook verschillende opleidingen van G-Sport Vlaanderen gaan door bij Sportoase.

Twee handen op één buik

Rode Neuzen Dag

Elk jaar opnieuw zetten de medewerkers van Sportoase zich in om in onze centra zoveel mogelijk rode neuzen te verkopen. De opbrengst gaat integraal naar het geweldige initiatief van VTM, Q-Music, HLN en Belfius.

Je weet waar je je neus binnenkort weer kan vinden. Bij Sportoase!

Verloren voorwerpen

Jaarlijks worden er helaas heel wat spullen achtergelaten in onze centra. Het spreekt voor zich dat we dit steeds terug tot bij de eigenaar proberen te krijgen. Worden deze spullen na lange tijd niet opgehaald, dan zorgen we ervoor dat ze een tweede leven krijgen bij mensen die het echt kunnen gebruiken!

Let's Move for a Better World

Elk jaar nemen we deel aan het sportieve initiatief van partner Technogym. 
De leden van de Sportoase Healthclub kunnen tijdens hun training bij Sportoase 'moves' verzamelen. Hiermee zetten we ons samen met Technogym in om het zitpatroon van mensen te doorbreken. 

Wist je dat je gemiddeld 36 jaar van je leven al zittend doorbrengt?!


Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen