SWIM, BIKE, RUN tijdens de Sprint Triatlon van Sportoase Montaignehof Lanaken

Na een eerste geslaagde editie deze zomer, organiseert Sportoase Montaignehof Lanaken opnieuw een sprint triatlon op zaterdag 16 december 2023, start om 14u. De triatlon bestaat ook deze keer uit 500m zwemmen, 10km fietsen op een spinningfiets en 5km lopen om af te sluiten.

De 3 disciplines worden alle 3 na elkaar afgelegd. Het enige doel is de finish halen met een big smile.

Er wordt deelgenomen in 4 banen van het zwembad in Sportoase Montaignehof. Men zwemt met 2 personen per baan.

Vervolgens kruipen de deelnemers op de voorziene spinningfietsen om daar 10km af te leggen. Tot slot lopen ze nog 5km om nadien de finish te halen.

Nog nooit eerder een triatlon gedaan, maar je wilt het wel eens proberen? Dan is dit nu je kans om eens een triatlon mee te maken!

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volgende gegevens:

  • Naam + voornaam
  • Gsm-nummer
  • Voorkeur: schoolslag/crawl

Inschrijven kan vanaf 7 november tot en met 8 december of tot het volledig volzet is, want vol is vol (40 deelnemers). De inschrijvingsprijs bedraagt €5 en mag gestort worden op het rekeningnummer BE09 0689 0970 7857 met de vermelding: "naam + sprint triatlon SML". 

Wie zich inschrijft ontvangt in de week van de sprint triatlon een mail met gedetailleerde informatie. Aanmelden aan de aanmeldpost kan vanaf 13u, start triatlon om 14u. 

Image

Bereikbaarheid:

Montaignehof 1, 3620 Lanaken

Kom je met de fiets? Zo ben je meteen opgewarmd. Er zijn voldoende fietsenstallingen rond de site.

Kom je van wat verder en verkies je met de auto te komen? Je kunt de wagen parkeren op onze parking van de site. Er is genoeg parkeerplaats voorzien. 

Hopelijk zien we jullie op zaterdag 16 december! Als je niet wenst deel te nemen, kom dan zeker supporteren voor onze deelnemers langs de zijlijn. Tot dan!


Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen