Toegankelijkheid: Sportoase voor iedereen

Image
Laat niets in je weg staan

Sportoase ziet geen beperkingen, wel mogelijkheden. Met die filosofie zorgen we voor een Sportoase-thuis voor iedereen.
We voorzien steeds pakeerplaatsen dicht bij de ingang, beschikken over liften in het gebouw, speciale installatie die minder mobiele mensen te water kunnen laten, etc.

European Disability Card
Sportoase gebruikt verschillende formules. Op die manier is Sportoase betaalbaar voor iedereen. Zo ontvang je korting op vertoon van de European Disability Card.
Meer dan een lach
Behalve met een lach, staan onze medewerkers ook steeds klaar met een helpende hand. Zo maken onze baliemedewerkers je graag wegwijs binnen het sportcentrum, helpen onze redders of coaches je met alle plezier tijdens je zwembad- of fitnessbezoek en staan onze onderhoudsmedewerkers steeds voor je klaar.

Wist je dat onze medewerkers peciale opleidingen genieten van G-sport Vlaanderen?

Beweegbare bodem
Heel wat van onze zwembaden zijn uitgerust met een beweegbare bodem. Op die manier maken we het zwembad toegankelijk voor alle doelgroepen.

Meer weten? Neem gerust contact op met jouw Sportoase-vestiging!

Altijd een Sportoase in je buurt
Ondanks onze jonge leeftijd, is er vrijwel steeds een Sportoase in jouw buurt. De voortdurende groei van Sportoase zal dit gegeven enkel maar versterken!
362 dagen per jaar
Wist je dat Sportoase slechts 3 sluitingsdagen kent? Op Nieuwjaarsdag, Pasen en Kerst sluiten we de deuren. Op alle andere dagen staan onze deuren helemaal open voor jou!
Sportoase is trots om samen te werken met onze erkende parter G-Sport Vlaanderen!

Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen