Werken bij Sportoase, een unieke job

Uniek qua aanbod, uniek qua beleving. Dat is niet alleen het mission statement van Sportoase op vlak van zijn leden, maar ook op vlak van zijn medewerkers. Als grootste gezondheidspartner van het land, dragen we zo iedere dag bij aan de gezondheid en het algemene welbevinden van 4 miljoen bezoekers en 667 fitte en vitale medewerkers, die allemaal stuk voor stuk trots zijn om deel te mogen uitmaken van onze warme Sportoase Family. 

Een saaie job? Die zal je bij ons niet snel vinden. Bij Sportoase gaan we namelijk voor work hard, play hard. Dagelijks zorgen we zo niet alleen voor een gezond ontspanningsmoment voor onze leden, maar ook voor onszelf. Om die missie waar te maken, bieden wij als grootste gezondheidspartner van het land maximale ondersteuning aan. Zo zorgen wij er onder meer voor dat: 

Sporten tijdens jouw werkuren

Een goeie en gezonde begeleiding van onze leden, begint bij goeie en gezonde medewerkers die hen die begeleiding geven. Daarom kunnen al onze medewerkers gebruik maken van sporttijd tijdens hun werkuren. Deze sporttijd staat mee ingepland in je uurrooster en zal altijd gevrijwaard blijven, zelfs tijdens extreem drukke periodes. Zo maken wij allemaal samen onze gezondheidsmissie als fitste bedrijf van België waar!

Sporten wordt beloond

Niet alleen tijdens, maar ook na de werkuren ondersteunen we onze medewerkers maximaal om te sporten. Als medewerker mag je immers 24 op 7 gebruik maken van al onze faciliteiten. Maar de allerleukste extra die je van ons krijgt, is dat we je belonen met vakantiedagen naarmate je bij ons sport.

Enorm veel doorgroeimogelijkheden in snel groeiend bedrijf

Sportoase is een ambitieus en gezond bedrijf met ambitieuze medewerkers. In 15 jaar tijd groeiden we uit tot de marktleider en werden we de maatstaf in onze sector. Die expansie zette zich ook door bij onze medewerkers. Heb jij ook ambitie en wil je graag kunnen doorgroeien in je job? Dan is Sportoase the place to be!

This image for Image Layouts addon

Wil jij ook een gezondheids ambassadeur worden?
Check dan snel onze vacatures!

Betaald worden om te sporten of extra vakantiedagen per sportbeurt, het zijn heus niet de enige voordelen van werken bij Sportoase. Ontdek snel onze vacatures en geniet ook zelf van alle leuke extra's van werken bij het sportiefste en beste bedrijf van België. 

Ontdek onze vacatures

We practice what we preach met sporten op de werkvloer

Betaald worden om te sporten, het is doorgaans alleen weggelegd voor de Wout van Aerts en Nina Derwaels van deze wereld, maar als medewerker van Sportoase geniet je ook van een extra steuntje in de rug tijdens het sporten.

“Een logische volgende stap”, klinkt het bij algemeen directeur Michaël Schouwaerts, “want een goeie en gezonde begeleiding van onze leden, begint bij goeie en gezonde medewerkers die hen die begeleiding geven. Om dat te kunnen bewerkstelligen, sparen we als organisatie kosten noch moeite en gaan we met onze ondersteuning hierin verder dan wie ook. Met ons 'Sporten op het Werk'-programma bevestigen we andermaal ons unieke karakter als gezonde sport- en werkplek voor iedereen.”

We belonen je met extra vakantiedagen als je komt sporten

De gezondheidsondersteuning die Sportoase aan zijn medewerkers geeft, blijft niet beperkt tot een wekelijkse sportsessie tijdens de werkuren. Ook na de werkuren moedigen we sport en beweging maximaal aan.

Daarvoor ontwikkelden we zelfs een nieuw beloningssysteem, waarmee onze medewerkers extra vakantiedagen kunnen verdienen naarmate ze komen sporten. Zo laten we niet enkel de conditie van onze medewerkers groeien, maar ook hun aantal vakantiedagen. Een echte win-winsituatie voor beide partijen. Mooier als dat kan het volgens ons niet meer worden.

We bieden enorm veel doorgroeimogelijkheden in een snel groeiend bedrijf

Sportoase is een ambitieus en gezond bedrijf met ambitieuze medewerkers. In 15 jaar tijd groeiden we uit tot de marktleider en werden we de maatstaf in onze sector. Die expansie zette zich ook door bij onze medewerkers.

Zo groeiden we niet alleen qua aantal collega's, maar lieten we hen ook groeien qua job. Bij Sportoase geniet je namelijk niet alleen van extra opleidingen die je meer kenner maken in jouw vakgebied, maar voorzien we ook aparte opleidingstrajecten voor andere functies binnen onze werking. Zo zorgen we bij al onze medewerkers voor een maximale ontplooiing van al hun talenten. Heb jij met andere woorden ambitie en wil je graag kunnen doorgroeien in je job? Dan is Sportoase the place to be!

De WIN's van werken bij Sportoase

Maak kennis met onze Employer Journey

Welcome

Werken bij Sportoase, dat is genieten van een aantrekkelijk loonpakket met de zekerheid van enkele geweldige extralegale voordelen, zoals een DKV hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en een sportabonnement voor het hele gezin. Tijdens de je eerste werkdag word je meteen enthousiast ontvangen en dompelen we je mee onder in de leuke Sportoase-cultuur. Je ontvangt hierbij ook meteen het unieke Sportoase WIN-pakket: met onder andere een notaboekje, Dopper-drinkfles, persoonlijk opleidingsplan en zoveel meer.

Invest

De eerste 2 maanden volgend op je eerste werkdag word je uitgenodigd voor de Sportoase WIN-day. Dit is een toffe en inspirerende opleidingsdag, waarbij je kennis maakt met je collega's van andere Sportoase vestigingen. Bovendien krijg je er ook nog eens de felbegeerde Sportoase-sporttas van Under Armour cadeau, samen met een tegoedbon om een vriend kennis te laten maken met Sportoase. Wordt die vriend uiteindelijk lid? Dan ontvang jij daarvoor nog eens een extra attentie!

Neverending

Doorlopend tijdens je carrière bij Sportoase krijg je de kans tot extra opleidingen binnen je functie en zijn er mogelijkheden tot het volgen van andere opleidingen om door te groeien binnen Sportoase. Daarnaast voorzien we steevast vaste overlegmomenten met je team en leidinggevende en tal van leuke extra's, zoals chocolade met Pasen en Sint, attenties voor bij je verjaardag of huwelijk, een eindejaarsgeschenk én nodigen we jou en je partner uit op ons jaarlijkse Gala!

Meer info over Sportoase als bedrijf

This image for Image Layouts addon

Lees ook
de missie en visie van marktleider Sportoase, partner van jouw gezondheid

Van zwembaden, healthclubs, wellnesszones, sportzalen, klimmuren, voetbalvelden tot zelfs ijsbanen, bij Sportoase hebben we het allemaal. Uitgerust met de beste materialen en bemand door de beste professionals. Zo streven wij 362 dagen per jaar onze missie na om gans België gezonder te maken, met zowel de beste bewegingsfaciliteiten alsook de beste voeding. Benieuwd naar hoe wij dat aanpakken? Kom dan hier alles te weten over onze missievisie als gezond en sportief bedrijf!

Lees meer
This image for Image Layouts addon

Lees ook
Sportoase kroont zich voor vijfde keer op rij tot snelste bedrijf op Antwerp 10 Miles

In 2021 kroonde Sportoase zich in een absolute recordtijd voor de vijfde maal op rij tot snelste bedrijf tijdens de AG Antwerp 10 Miles. Een unieke prestatie, die onze mission statement als gezond bedrijf andermaal onderstreept. Voor 2022 vormt een zesde gouden medaille op rij is dan ook één van de doelstellingen. Daarin bieden wij maximale ondersteuning, want wist je trouwens al dat je als medewerker van Sportoase gratis mag deelnemen aan de 10 Miles? 

Lees meer
This image for Image Layouts addon

Lees ook
als enige houder van het ISO-certificaat voor veiligheid en kwaliteit

Veiligheid, comfort en vertrouwen. Het is niet alleen een baseline waar we bij Sportoase graag mee uitpakken, het is ook iets dat we op de meest kwalitatieve manier aanbieden aan al onze bezoekers en medewerkers. Met grote trots mochten we dan ook voor het zevende kaar op rij het internationaal geroemde ISO-certificaat in ontvangst nemen, als bewijs van onze veilige en kwaliteitsvolle operationele werking. Een eer die ons als enige in de sector trouwens te beurt viel. 

Lees meer

Waarom we uniek zijn als werkgever

We laten onze medewerkers sporten tijdens de werkuren

We belonen sporten met extra vakantiedagen

Enorm veel doorgroeimogelijkheden in een enorm snel groeiend bedrijf


Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen