FTP-training: nu ook bij Sportoase!

Voor de allereerste keer Limburgs Mooiste fietsen?

Wil je jezelf graag klaarstomen voor een eerste ervaring met de Ronde Van Vlaanderen? Of heb je besloten om een mooie fietsuitstap goed voor te bereiden? Dan is het nieuwe Functional Treshold Power (FTP) Cycling-programma van Sportoase helemaal iets voor jou!

Sinds januari kan je in alle Sportoase-vestigingen terecht voor FTP Cycling, een programma dat zowel geschikt is voor de beginnende als voor de gevorderde fietsers. Zelfs de meer ervaren rotten die Luik-Bastenaken-Luik willen afhaspelen, zijn gebaat met deze voorbereiding.

HOE PAKKEN WE DIT AAN? Tijdens de cyclinglessen krijg je de kans om een test af te leggen, die meet wat jouw exacte beginwaarden zijn. Met het Functional Treshold Power programma krijg je een op maat aangepast schema van onze gespecialiseerde coaches, waarbij er rekening gehouden wordt met jouw optimale trainingszones. Met die gerichte aanpak ontwikkel je meer trapkracht, train je efficiënter, kwalitatiever en word je minder snel moe tijdens het fietsen, of het nu om het jaarlijkse fietsweekend of om een beklimming van de Mont Ventoux gaat!

Functional threshold power in een notendop

  • Wil je ook trainen zoals de profs
  • Meten is weten
  • Fietsen op wattage       
  • Trainen op kwaliteit en niet kwantiteit
  • Leer harder op de trappers duwen.

Ben je klaar voor deze nieuwe uitdaging?
Ontdek dan wanneer er FTP Cycling is in jouw Sportoase-vestiging:

Sportoase Philipssite, Leuven Sportoase Elshout, Brasschaat/Schoten Sportoase Eburons Dome, Tongeren Sportoase Stede Akkers, Hoogstraten Sportoase Hallebad, Halle Sportoase De Lijster, Londerzeel Sportoase Montaignehof, Lanaken 

 

Je kan eveneens terecht bij onze coaches of aan de balie van Jouw Sportoase-vestiging voor meer informatie over het FTP Cycling-programma.

  

FTP


Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen