Gezond verstand voor een gezonde toekomst!

Wat we bij Sportoase doen

Om zowel onze bezoekers als onze medewerkers te beschermen hanteren we bij Sportoase volgende maatregelen:

 1. Onze medewerkers dragen een mondmasker. Ook aan al onze bezoekers vragen we een mondmasker te dragen wanneer ze zich door het gebouw verplaatsen. Op deze manier beperken we het risico tot een absoluut minimum.

 2. We zorgen voor een optimale verversing van de lucht. Onze instalaties zuiveren het gebouw met gefilterde buitenlucht.

 3. Op verschillende plaatsen in onze gebouwen voorzien we ontsmettende handgels. Aarzel niet om deze te gebruiken tijdens je Sportoase-bezoek!

 4. Weet dat het gebruik van chloor in het zwembad de overlevingskansen van eender welk virus neutraliseert. Ook het COVID-virus krijgt dus geen kans in de zwemhal.

 5. Bij je bezoek aan Sportoase vragen we je eerst je temperatuur te scannen aan onze zuil. Op de vloer werden stickers aangebracht die zorgen voor de juiste afstand tussen al de aanwezigen.

 6. Wij gebruiken ons gezond verstand. Jullie ook?

Wat Sportoase-bezoekers doen

Reeds vele jaren is Sportoase de ambassadeur van beweging en gezondheid. Nu meer dan ooit geven we graag tips mee voor een stevige weerstand!

 

 1. Zorg voor een goede nachtrust! Een gezond slaappatroon aanhouden zorgt voor een stevige basis van je imuunsysteem!

 2. Beperk stress-momenten. De oorzaken van stress zijn niet altijd even makkelijk te bestrijden. Je zou er echter versteld van staan wat een les yoga met je lichaam doet!

 3. Sporten! Het beste vaccin is nog steeds een optimale conditie. Door regelmatig te sporten geef je je imuunsysteem een flinke boost. Groepslessen, fitness, zwemmen,...  Sportoase biedt het allemaal!

 4. Drink voldoende water. Dat water drinken belangrijk is, is geen nieuwe informatie. Weet dat ook dit een rechtstreekse invloed heeft op het afweersysteem van je lichaam. 

 5. Een gevarieerde voeding zorgt voor het nuttigen van vitamine C, vitamine D en ijzer. Deze drie voedingsstoffen zijn van essentieel belang voor de weerstand van je lichaam. Heb je vragen rond voeding? Aarzal dan niet om onze coaches aan te spreken, zij helpen je graag verder!

 6. Vertrouw je gezond verstand! Kom je buiten? Kom je sporten? Volg de richtlijnen, draag een mondmasker, bewaar afstand en bescherm zo jezelf en je naasten!
Image

Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen