Samen richting 25 miljoen bezoekers! 

2018 in Sportoase-cijfers!

Sportoase Philipssite, Leuven

Sportoase Philipssite Leuven is de eerste en grootste vestiging van Groep Sportoase en een gevestigde waarde in Leuven en omgeving. Sportoase Philipssite overschreed ook weer in 2018 de kaap van 600.000 bezoekers!

Lees het volledige artikel

Sportoase Elshout, Brasschaat/Schoten

Sportoase Elshout brasschaat is de tweede oudste vestiging van Groep Sportoase en een vaste waarde in Brasschaat, Schoten en directe omgeving. Een half miljoen bezoekers vond in 2018 de weg richting hun favoriete sportcomplex!

Lees het volledige artikel

Sportoase Eburons Dome, Tongeren

Sportoase Eburons Dome Tongeren blikt terug op een geslaagd 2018. Afgelopen jaar kwam in Sportoase Eburons Dome de 1 miljoenste bezoeker over de vloer, een mijlpaal van formaat!

Lees het volledige artikel

Sportoase Veldstraat, Antwerpen

166.500 bezoekers -een stijging van 10% ten opzichte van 2017- werden afgelopen kalenderjaar door onze enthousiaste medewerkers van Sportoase Veldstraatn in Antwerpen verwelkomd. Steeds meer mensen vinden de weg naar deze verborgen parel in het hart van Antwerpen!

Lees het volledige artikel


Sportoase Duinenwater, Knokke-Heist

Sportoase Duinenwater Knokke-Heist opende in 2012 de deuren en is intussen een gevestigde waarde in het landschap van Knokke-Heist en directe omgeving. Het afgelopen jaar brak Sportoase Duinenwater met 3.000 bezoekers op 1 dag een nieuw dagrecord. Daarnaast vonden in totaal 278.000 bezoekers hun weg richting het sportparadijs aan de kust!

Lees het volledige artikel


Sportoase Ter Heide, Rotselaar

Sportoase Ter Heide Rotselaar blikt terug op een geslaagd 2018. Afgelopen jaar werd voor het derde jaar op rij het aantal individuele bezoekers van 100.000 overschreden. Maar liefst 1.600 kinderen leerden er zwemmen in de Sportoase Swimming School en 19.000 deelnemers leefden zich uit tijdens onze groepslessen!

Lees het volledige artikel


Sportoase be-MINE, Beringen

Sportoase be-MINE Beringen opende in 2014 de deuren en kent sinds de opening op de be-MINE site jaar na jaar een toename in aantal bezoekers. 300.000 bezoekers vonden in 2018 de weg richting dit unieke sportcomplex!

Lees het volledige artikel


Sportoase Stede Akkers; Hoogstraten

Op 10 januari 2016 opende de deuren van Sportoase Stede Akkers Hoogsraten. Drie jaar later is Sportoase Stede Akkers voor heel wat sportievelingen en recreatievelingen de thuisbasis geworden voor tal van activiteiten. 170.000 bezoekers mocht het enthousiaste team van Sportoase Stede Akkers afgelopen jaar verwelkomen.

Lees het volledige artikel


Sportoase Hallebad, Halle

Sportoase Hallebad Halle vierde in september 2018 haar tweede verjaardag en mocht het exploitatiejaar positief afsluiten. Meer dan 260.000 bezoekers vonden in 2018 de weg naar Sportoase Hallebad en konden hierbij kiezen uit een uitgebreid aanbod aan sporten en activiteiten!

Lees het volledige artikel


Sportoase Zwem.com, Oudenaarde

Sportoase Zwem.com is de 11de vestiging van Groep Sportoase en intussen niet weg te denken in Oudenaarde. In 2018 mocht Sportoase Zwem.com maar liefst 214.224 bezoekers verwelkomen, een fantastisch resultaat na het eerste volledige exploitatiejaar. Deze bezoekers, 1 voor 1 uniek, konden terecht in een van de vele faciliteiten die het sportcomplex te bieden heeft.

Lees het volledige artikel


Sportoase Montaignehof, Lanaken

Sportoase Montaignehof Lanaken, het twaalfde multifuncioneel sportcomplex van Groep Sportoase en thuisbasis voor heel wat scholen, clubs en recreatieve bezoekers, opende op 1 juli 2018 de deuren en wist zich op korte termijn als gevestigde waarde te kenmerken. Sportoase Montaignehof biedt wekelijks een uitgebreid aanbod aan vaste activiteiten zoals de Sportoase Swimming School waar intussen 250 kindjes leren zwemmen en de groepslessen waar wekelijks 27 sessies op het programma staan.

Lees het volledige artikel


Sportoase Schiervelde, Roeselare

Sportoase Schiervelde Roeselare opende in de tweede helft van 2018 de deuren en mocht op vier maanden tijd zo'n 90.000 bezoekers verwelkomen. De eerste mijlpaal en kaap van 100.000 bezoekers laat niet lang meer op zich wachten!

Lees het volledige artikel


Sportoase Wilsele-Putkapel, Wilsele

Sportoase Wilsele-Putkapel opende begin september 2018 de deuren en mocht op slechts vier maanden tijd zo'n 60.000 bezoekers verwelkomen. Ook het team van Sportoase Wilsele-Putkapel kijkt alvast uit naar de eerste mijlpaal en kaap van 100.000 bezoekers.

Lees het volledige artikel

 

Intussen staan we niet stil en werken we ook volop aan de toekomst!

mapje


Gepubliceerd in: Blog

Meer blog artikelen

Welkom Babette De Batist!

Sportoase-ambassadrice Sofie Goos en haar partner Jef de Batist lieten ons vol trots weten dat hun d...